| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مدار های الکترونیکی فستیوال بزرگی از مدارای الکترونیکی آماده ی مونتاژ با توضیحات 100% فارسی عکس و نقشه ی مدارها و توضیحات نحوه ی مونتاژ این مدارها، مدارهای الکترونیکی ارائه شده قابل مونتاژ در ایران هستند |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-26
25 تشکر در 16 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام به همه دوستان
Mo(-)3en خيلي باحالي "اگه خودت درست كردي" . مگه فايل minipuls3part2.zip رو دانلود نكردي . من تو اين فايل از سير تا پياز رو كامل با عكس توضيح دادم . اگه جايي متوجه نشدي بگو تا توضيح بدم (چون انگليسي من خوب نيست تو اون سايت پدرم در اومد تا با حرف و تصوير نحوه ساخت رو توضيح بدم) و اما ELEBOY : اين مدار عملي شده و خيلي از بچه هاي اون فروم اونو ساختن تنها مشكلش اين بود كه به طلا حساسيت نداشت كه اونم رو من حل كردم . مشكل بزرگ اينه كه قابليت تفكيك نداره كه با يه برنامه نويس خوب و توضيحات من اينم قابل حله . در مورد نرم افزار ميكرو : اگه از دوستان كسي تو برنامه نويسي ميكروهاي AVR وارده يه اطلاعي بده تا در مورد تئوري كارد كرد اون توضيح بدم تا بتونه از روي اون برنامه رو بنويسه. |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از sisco برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 | ||||||||
|
25 تشکر در 16 ارسال
![]()
|
در ضمن Vast_vision_office ميشه اسم اين طلاياب رو بگيد . در ضمن كلا بيخيال اين تبليغات بخصوص تبليغاي
ايراني بشيد . من تقريبا از انواع روشهاي كاركرد اين فلزيابها مطلعم . شايد بتونم كمكت كنم . همين فلزيابي رو كه من ساختم (پرژه اول) حدود دوازده سيزده تومن برام خرج برداشت ولي فلزيابهايي با همين كاركرد تو بازار چهارصد به بالا فروخته ميشه . سي ميليون قيمت دستگاههاي حرفه اي مخصوص معدنيابي هست نه كارهاي اينجوري. آخرین ویرایش توسط sisco در تاریخ Oct-27-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#13 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
پس که اینطور اونا ماله معدن یابی هست:icon_twiste ![]() خب می گم مدار کامل و با تمام مشخصات فلزیاب قوی که نزدیک به طلایاب باشه رو بزارید تا اگر 12 تومن خرجشه بسازیم با تشکر بای
|
|
|
| کاربران زیر از Vast_vision_office برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | |||||||||
|
25 تشکر در 16 ارسال
![]()
|
نقل قول:
60::60: پروژه اول رو خيلي راحت و اسون ميشه ساخت سكه 25 تومني رو از فاصله حدود 20-25 سانتي با كويل كوچيك و ورق فلزي نيم متر در نيم متر رو از فاصله حدود 1.5 متري با كويل بزرگ نشون ميده پروژه دوم يه كم مشكله چون از دو تا باطري استفاده شده از نظر وزني خيلي سنگين در مياد سكه 25 تومني رو از فاصله حدود 30 سانتي مشخص ميكنه (با كويل كوچك) ورق فلزي نيم متر در نيم متر رو از فاصله حدود 2 متري مشخص ميكنه (با كويل بزرگ) اين حدود بستگي به كيفيت قطعات مورد استفاده + نوع باطري مورد استفاده + نحوه ساختن كويل + نوع خاك +.... داره . اين مسافتايي كه اينجا نوشتم ازمايش شده تو هواست نه زير زمين . |
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
25 تشکر در 16 ارسال
![]()
|
در ضمن اينو يادم رفت بگم Vast_vision_office اين اسم طلا ياب بدجوري تو ذوق ميزنه خواهشا ديگه از اين اسم
استفاده نكنيد تا اونجايي كه من ميدونم و از دوستاي ديگه شنيدم تنها چيزي كه به اسم طلاياب وجود داره چند مدل از دستگاههاي شركت MINEORO هست كه اونم با قيمت حدود 8 ميليون تا ده ميليون خريد و فروش ميشه و به سري GOLD DETECTOR مشهوره و تو تبليغاتش اومده از فاصله يك كيلومتري ميتونه طلا رو رديابي كنه .تو سايتهايي كه من عضويت دارم (قبلا لينك يكي از اونا رو گذاشتم) نديدم حتي يك نفر از اين دستگاهها تعريف كنه تنها يكي از دوستان كه ساكن قسمتهاي شمالي اروپا هست نوشته بود دستگاهش فقط در فصل پاييز اونم در روزهاي بخصوصي يه كارايي ميكنه (يه توضيح كوچولو براي دوستاني كه يه كم تازه كارن : اين نوع دستگاهها بر اساس اشكارسازي يون فلزات كار ميكنن و مطمئننا خطوط مغناطيسي زمين و زاويه زمين و خورشيد و خيلي چيزهايي ديگه رو كاركردشون موثره منتهي خيلي از دوستان اينو نميدونن و فقط ميدونن كه مثلا موقع حركت سر دستگاه فقط بايد به طرف جنوب باشه و زاويه اون نسبت به سطح زمين فلان باشه) پس نتيجه ميگيريم شما ده ميليون قمار كردي يا مثل يكي از دوستان 500 كيلو طلا پيدا ميكني(اونم فقط بعد از يك ماه جستجو) يا ده ميليون بر باد ميره . حالا ديگه خود داني . |
||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-07
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از vahidjanat برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 | ||||||||
|
25 تشکر در 16 ارسال
![]()
|
سلام آقا وحيد
در مورد برنامه بايد بگم چون اين يك كار تجاري محسوب ميشه هيچ جا در مورد روش تفكيك فلزات توضيحي داده نشده و بايد با امتحان راههاي مختلف روش كار رو بدست آورد بنابراين من احتياج به برنامه اي دارم كه دقيقا از طرز كار اون سر در بيارم (يعني عمليات هر خط از اون برنامه رو دقيقا بفهمم) تا بتونم با تغيرات جزيي و پله پله به بهترين عملكرد نزديك بشم (يه نگاه به اين عكس بنداز تا متوجه منظورم بشي .اين يكي از چهار پنج صفحه از تنظيمات minipuls3 هست كه من براي بدست آوردن بهترين حساسيت نسبت به طلا مجبور بودم در هر آزمايش مقدار هفت متغيير رو عوض كنم كه اين يه كار زمان بر و خيلي اعصاب خردكنه چون براي هر تغيير و آزمايش حدود نيم ساعت زمان لازمه http://i20.tinypic.com/qrbvwz.jpg ) بنابراين من احتياج به برنامه اي به زبان BASCOM دارم (فقط باسكام چون واقعا از كدويژن سر در نميارم) كه به راحتي بشه متغيرهاشو عوض كرد . در ضمن نزديك يك ماه ميشه كه كارم رو عوض كردم و تو يه كارخونه از ساعت هفت صبح تا پنج بعدالظهر (گاهي هم هفت بعدالظهر) مشغولم و به خاطر خستگي فعلا مدتيه تحقيق رو كنار گذاشتم . حالا اگه واقعا پايه اي دوباره شروع كنم . آخرین ویرایش توسط sisco در تاریخ Nov-07-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-05
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
سلام خدمت آقاي سيسكو آقاي سيسكو من نقشه سيم كشي كوئل و مدار رو لازم دارم مي شه بفرستي تو سايت
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از mmlove برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-14
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
سلام به دوستان .اونقدرام که میگین نیست .اون دستگاهی که طلا رو تفکیک کنه از 1400000 تا 95000000 وجود داره گرت ها یا دیپ مکس ها با قیمت حدودا 2500000تا 4500000 تو بازار موجودن اما پلم هستن به درده کسی نمیخوره کنترل میشن
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از elfayou برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | ||||||||
|
25 تشکر در 16 ارسال
![]()
|
سلام به همه دوستان
به خاطر گرفتاري دو سه ماهي فرصت نكردم سري به اينجا بزنم و اما جوابها : mmlove : ميشه منظورتون رو از سيم كشي دقيقتر بگين . اگه مننظور اندازه كويل هست كه تو اون سايت اينگليسي كامل درباره اش توضيح دادم (از نظر قطر و مقاومت سيم پيچ ) در ضمن minidiver يا minipulse در مورد تعداد دور معمولا دور و ور 25 الي 30 دور هست . البته همونطور كه گفتم توجه من بيشتر به مقاومت سيم پيچ بود تا تعداد دورش . كه اين مقاومت معمولا بين 1.8 اهم الي 2.8 اهم متغيير بود .(با اهمتر دو سر سيم پيچ رو اندازه بگيريد) . يه كم كار كنيد و سيمپيچهايي با اندازه هاي مختلف و با شكلهاي مختلف رو تست كنيد تا بهترين نتيجه رو بگيريد . براي اشياي كوچيك سيم پيچ كوچيكتر(قطر 15 تا 20 سانت) با دور بيشتر (حدود30 تا 35 دور) و براي اشياي بزرگ سيم پيچ بزرگتر(قطر 30 تا 50 سانت) با دور كمتر (20 تا 25 دور) رو تست كنيد . حتي ميتونيد كويلهاي مربعي 1 متر در 1 متر رو هم امتحان كنيد . تو اين مدار دستتون براي تست كويلهاي مختلف تا حدي بازه (به خاطر فركانس استفاده شده) و اما elfayou : تو كنترل شدن اونا شكي نيست . اينو از يكي از دوستان حرفه اي شنيدم . حالا چه جوري كنترل ميشن از طريق GPS يا چيز ديگه نميدونم :-? . متاسفانه مشكل اصلي هم همينجاس . آخرین ویرایش توسط sisco در تاریخ Jan-18-2008 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 2 (1 عضو و 1 مهمان) | |
| amir_cocholo |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|