| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مدار های الکترونیکی فستیوال بزرگی از مدارای الکترونیکی آماده ی مونتاژ با توضیحات 100% فارسی عکس و نقشه ی مدارها و توضیحات نحوه ی مونتاژ این مدارها، مدارهای الکترونیکی ارائه شده قابل مونتاژ در ایران هستند |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام و عرض خسته نباشيد به همه دوستان مخصوصا به محمد عزيز كه اين تاپيك رو با جديت دنبال ميكنند بچه ها پيدا كردن مدارات ساده نيست نياز به وقت داره و در ضمن اين نكته رو بگم كه مدارات براي كسي ميل نميشه فقط لينكش در همين قسمت گذاشته ميشه
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از sk. shin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
براي واليزاده عزيز بگم كه نياز به مدار خاصي نداري يعني ميشه با مدار هم درسش كرد منتها نيازي به اين كار نداري چون وقت و هزينه ازت ميگيره در ضمن جاگيرم هست چون شما بايد از ايسي هاي خاصي استفاده كني اگه بخاي ولتاژت زيادت باشه يه پيشنهاد بهت ميكنم ميتوني از خصوصيت القا تو سيم پيچ استفاده كني يعني از يك ترانس كاهنده استفاده كن مثلان يك ترانس دوازده ولت كاهنده استفده كن مبدل 220 به 12 بعد به خروجي اون 12 بده از وردويش ميتوني ولتاژ شوك رو بگيري خودم اينكارو تو يك جعبه ساختم كه وقتي در جعبه باز ميشد يك ميكرو كليد لمسي كانكت ميشد و خرجي سيم پيچ به دست طرف ميخورد شوكشم جالبه يعني قابل ملاحظه است اگه بتوني همون سيستم ترانس رو با سيم پيچ روي يك هسته انجام بدي يه خورده حوصله ميخاد كار خيلي جالبتري از اب در مياد
|
||||||||
|
|
|
|
|
#23 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام امیر جان
عزیزم ممکنه من تو بیابون بخوام شوک بدم از کجا برق بیارم؟؟من می خوام با یه مدار یه خازن رو برای 4 یا 5 روز شارژ داشته باشه بعد دو سرش رو بزنم به یکی و شوک بده حالا هر بار شارژ نیاز به برق داره حالا می شه 5 تا مدار+خازن رو داشته باشیم و هر کدومش رو یک بار استفاده کنیم بعد بزنیم به برق و دوباره شارژش کنیم حالا من اون مدار و مقدار خازن رو می خوام تا یک شوکر درست کنم با تشکر بای |
|
|
|
| کاربران زیر از Vast_vision_office برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#24 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
میخوای ملتو ببری تو بیابون سربه نیست كنی ؟ نکن این کارو ! آهشون دامنتو میگیره .... گناه داره ، بده !!!
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام علی آقا
نه والا من برای اذیت می خوام نه قتل و این چیزا یه جایی زنگ زدم تو مشهد و گفت 70000 تومان و باید نامه از سپاه و عضو بسیج فعال هم باشی تا بهم بدن حالا من می خوام که یکی خودم بسازم البته ناگفته نماند تو کارآموزی که رفته بودم سیم پیچی خازن موتور رو زدم به برق و بعد زدم به دوستم تو کارآموزی و شوک بهش دادم و کلی حال کردم حالا می خوام در ابعاد کوچیک بسازم یه چنین چیزی رو با تشکر بای |
|
|
|
|
|
#26 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
داداش برق باتری هم رو میتونی بهش بدی چه فرقی میكنه برق باتری كه شوك بدتری میده یه باتری 12 ولت بزن بعد اول رو خودت تست كن بعد برو رو بقیه تست كن برو فقط اگه بتونی دوسیم پیچو رو یك هسته خودت بپیچی خیلی كار كردی ولی اگه حال نداشتی از یه ترانس كاهنده استفاده كن به خروجیش برق باتری بده از ورودیش شوك بگیر پالس بده مداومت نداشته باشه
|
||||||||
|
|
|
|
|
#27 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام امير جان
گفتنش ساده هست يعني به نظرت من بايد يك سيم پيچ درست كنم 12 ولت باتري كتابي كه نمي دونم جريانش چقدره رو بدم به سيم پيچ و خروچي چند ولت و چند آمپر ازش بگيرم؟؟؟ با تشكر باي |
|
|
|
|
|
#28 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
داداش باید یك القاگر بسازی دو تا سیم پیچ رو مثل یك ترانس رو هم بندزی اگه یه ترانس رو بشكافی میتونی ببینی چه جوری این كار شده اگه برات سخته یه ترانس كاهنده 6 ولت كم امپر مثلا 500 میلی امپر بیار بعد به خروجیش برق 12 بده از وردیش میتونی برق شوك رو بگیری منتها اگه بتونی دو تا سیم پیچ رو خودت درست كنی كار جمع و جور تری درست میكنی
|
||||||||
|
|
|
|
|
#29 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام امير جان
خوراكم سيم پيچي هست ولي متاسفانه حال و حوصله كه ندارم هيچ اين دانشگاه نفسم رو بريده با تشكر باي |
|
|
|
|
|
#30 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-06-25
شهر سکونت: تهران
2 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
سلام
بچه ها مدار اسیلوسكوپ دیجیتال با AVR و میخواستم ( با lcd گرافیکی) هم مدار شماتیكش رو (نقشه ش رو) هم اگه كمكی تو كدش میتونید بكنید یا سایت مفیدی در این زمینه سراغ دارین |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از pego0l برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|