| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مشاهده نتایج نظرسنجی: نظر کلی شما در مورد اشعار من چیه..؟ | |||
| از نظر قافیه بندی ایراد داره |
|
0 | 0% |
| چون شعر سپید یا شعر نو است هیچ ایرادی نداره |
|
0 | 0% |
| بسیار عالی سروده شده و جذابه |
|
11 | 100.00% |
| رای دهندگان: 11. نمی توانید مجددا رای دهید | |||
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 1970-01-01
شهر سکونت: کرج
رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
5,812 تشکر در 2,008 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
![]() *** ثمر عشق *** چه فایده دارد این عشق ---------------------------- چه راهی دارد این عشق ثمر دارد غم این عشق ---------------------------- ثمر دارد دوری ، عشق گهی شود پسندَد --------------------------- گهی شود ، دردَ د گهی شود وجودت ------------------------- گهی شود دروغ َ د دروغ بود در عالم -------------------------- نیابی عشق در عالم عشق رویاست در عالم ---------------------------- عشق تنهاست در عالم عشق حقیقی مولاست ------------------------------- عشقی قشنگ تو دنیاست عشقی بدون ریا ست -------------------------- عشقش ، دریای ضیاست عشقش بوده یک بلا -------------------------------- عشقش بوده جان سرا عشقش آن بود که بخشید ----------------------------- به عشقش در کربلا گیرد دوباره دل جان ------------------------- شود ستاره ، ای جان رسد دلت به او ، جان --------------------------- عشق علی ، حسین جان گر عاشق حسینی ------------------------- گر گریان ِ حسینی شو مثل ما حسینی ------------------------- در زندگی حسینی حسینی باش ، حسینی در زندگی حسینی « ضی » در معنی لغت به معنی نور است. سروده : جهان( مصطفی کاوه ) آخرین ویرایش توسط مصطفی در تاریخ Jan-11-2008 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#22 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]()
|
دیوانه شو ، دیوانه شو
یار می و پیمانه شو دور از خود و جانانه شو وصل به یار و کاشانه شو غرق شوری شاهانه شو گریه به وصلش شاد شو در یاد او جانانه شو جانانه شو ، جانانه شو سروده ی : مصطفی کاوه |
||||||||
|
|
|
|
|
#23 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]()
|
×× می دونم ××
... این پست حذف شود ...
آخرین ویرایش توسط مصطفی در تاریخ Mar-10-2007 انجام شده است علت: .... این پست حذف شود .... (پست تکراری |
||||||||
|
|
|
|
|
#24 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]()
|
×× می دونم ××
** می دونم **
قلبو شکستی می دونم ----------------- غرور و شکستی می دونم غم رو دادی تو به جونم ------------------ درد و دادی تو ، تو خونم گفتی می رم من می دونم ----------------- گفتی برو ، من می دونم گفتی خوبی، من می دونم ---------------- گفتم خوبی ، من می خونم گفتی دروغ، من می دونم ----------------- رفتی چه زود، من میدونم رفتی بدون، من می مونم ----------------- دوستت داشتم ، من میدونم دستات غریبه ، می دونم ----------------- نگات فریبه ، می دونم با من نموندی ، می دونم ----------------- با من نخوندی ، می دونم راهت جدا بود، می دونم ----------------- سیره ات جدا بود، می دونم ماهت جدا بود، می دونم ---------------- عشقت جدا بود ، می دونم رویات نبودم ، می دونم ----------------- صدات نبودم ، می دونم نگات نبودم ، می دونم ---------------- عشقت نبودم ، می دونم قلبت جدا بود، می دونم ---------------- راهت جدا بود ، می دونم قلبت نبودم ، می دونم ---------------- عشقت نبودم ، می دونم سیره = راه و روش --------------------------------------------------------- سروده ی: مصطفی کاوه |
||||||||
|
|
|
|
|
#25 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]()
|
..:: اگه بگی ::..
اگه بگی نمی خوامت ----- سر به بیابون میذارم اگه بگی تو نداری ----- جایی تو هیچ جای دلم ترک میکنم من تو رو تلخ ----- سر به جنون هم میذارم تا که بشه فنا به پات ----- جون و دلم فدا به پات برا همیشه میمیره ----- این دل پاره پاره ام میمونی نتها همیشه ----- بدونه هیچ علاقه ای بدونه هیچ محبتی ----- بدونه هیچ صداقتی بدونه هیچ آشفته ای ----- بدون قلب پاره ای *** اگه بگی دوست دارم ----- میشم فدا برای تو برای یک نگاه تو ----- برای هر ادای تو میام پیشت من میمونم ----- میگم توئی ، تو ماه من میام باهات هم می خونم ----- میگم توئی ، تو راه من میام با تو یکی میشم ----- یک دل و یک صدا میشم برای خوشبختی تو ----- میدم به پات ستاره مو آره ، فقط برای تو ----- میدم همه ترانمو صداقتو ، محبتو ----- عشق و وفا ، علاقمو سروده: مصطفی کاوه آخرین ویرایش توسط مصطفی در تاریخ Apr-13-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#26 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]()
|
<< عاشق شدن >>
<< عاشق شدن >>
عاشق شدن راستی می خواد ریا دو رنگی نمی خواد *** دروغکی عاشق نشو که عشق به هر کی نمیاد *** قدر دلت رو تو بدون به هر کی لایق نمیاد *** عاشق شدن وفا می خواد بریدن از دنیا می خواد *** عاشق شدن جرآت می خواد ترسیدن از خدا می خواد *** عاشق شدن ایمان می خواد یک دل بی ریا می خواد *** مهر و وفا , صفا می خواد یک دل با خدا می خواد سروده : مصطفی کاوه |
||||||||
|
|
|
|
|
#27 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]()
|
بیگانه ( اصلاح شده )
*** بیگانه ***
تو ای بیگانه ی ، من تو کجایی.؟ تو ای درد و شفای من، تو کجایی.؟ بیا ، زخم دلم رو مرحمی کن بیا ، درد دلم رو چاره ای کن بیا و نیمه ی گمگشته ام باش بیا و پایان شب هجران من باش بیا ، تا قدر یکدیگر بدانیم بیا ، تا درد یکدیگر بخوانیم تو ای بیگانه ، از قلبم جدائی جدائی تو ، جدائی تو ، جدائی شب و روزم دگر رنگی ندارد دلم جز درد و غم راهی ندارد بیا شاید شود پایان ، ٍبه از تو بیا شاید شود ، شادان دل از تو بیا و مرحمی مال دلم باش بیا و سایه ای توی شبم باش بیا ای بیگانه ام ، تو کجایی..؟ کجایی تو ، کجایی تو ، کجایی.؟ سروده ی : مصطفی کاوه آخرین ویرایش توسط مصطفی در تاریخ Oct-27-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#28 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]()
|
کجايی ..؟ چرا سهمم همه غصه ز اين دنيا.؟ ----- چرا رنجم همه حسرت ز اين دنيا.؟
چرا حسم ، بی حسی است دنيا..! ----- چرا زجرم ، بی زجری است دنيا ..! چرا نيستی تو هيچگاه در کنار ما ----- چرا رفتی تو از کوی و ديار ما ..! تو شايد ، اما مهرت هست در ما ----- تو شايد ، اما عشقت هست در ما غم و غصه و تنهايی هميشه ----- بود مهمان قلب ما هميشه مگر آسان شود اين غم هميشه ----- فقط با يک نگاه تو هميشه شوم قربانت ای يارا کجايی ..؟ ----- نه می آيی ، نه مي گويی کجايی..! شوم راهی به دنبالت ، کجايی.؟ ----- کجايی تو ، کجايی تو ، کجايی ..؟ پِيَت بودم دوان در دشت و صحرا ----- پِيَت بودم ، شناور در دريا پيت بودم گهی در عرش و در فرش----- پيت بودم روان در فکر و رويا پيت بودم ، درون هر چاهي ----- پيت بودم ، برون از هر راهی پيت بودم درونِ هر کاخی ----- شدم پرسان زِ هر شاه و گدايی پيت بودم گهی پرسان در عرش ----- پيت بودم گهی نالان در فرش پيت بودم ، پرسان زِ هر خلق ----- زِ نصاب و قصاب و گهی فرش پيت هستم که تا يابم تو را من ----- پيت هستم که قربانت شوم من پيت هستم،که چون محتاجِتَم من ----- پيت هستم ، که چون عاشق شوم من نبود از تو ، هيچ جايی نشاني ----- شده جان بر لبم ، جانا کجايی ..؟ تو را خواهم و يابم من،کجايی؟ ----- کجايی تو ، کجايی تو ، کجايی ..؟ تقديم به آقا امام زمان (عج) -------- سروده ی مصطفی کاوه |
||||||||
|
|
|
|
|
#29 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]()
|
دوستان ... تقاضا دارم كه در همین بخش نظر خودتون رو در مورد اشعارم بدونم ...!
از كسایی كه نظر دادن و میدن بی نهایت ممنونم. مصطفی كاوه |
||||||||
|
|
|
|
|
#30 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
39 تشکر در 17 ارسال
![]()
|
مصطفی جان سلام. تا حالا سعی كردی روی شعرات آهنگ بذاری یا خودت به موسیقی واردی كه اشعارت رو وارد دنیای موسیقی بكنی. فكر می كنم به نتایج خوبی برسی. موفق باشی.
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مصطفی کاوه, اشعاری از جهان, جهان نامه هایی از جهان |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |