| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
#11 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار ادبیات
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-04
4,707 تشکر در 1,310 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
چگونه دلم را خط خطی کنم
وقتی تارو پودش را عشق پوشانده وقتی تنها لبخند مهربانی نثار می کند وقتی با نگاهش امید را از نو می سازد وقتی... تنها دستهای مهربون خدا پاک کنی ست برای دل خط خطی ام
|
|
|
|
#12 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار معماري
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-10
شهر سکونت: Macrocosm
6,240 تشکر در 1,825 ارسال
![]()
|
دلم خدا میخواهد
دلم دلتنگی خدا را میخواهد كجایی .............از پشت پلكهایم برایت مینویسم از جایی كه كسی را یارای آمدن با من نیست ودر این تنهایی تنها تورا میجویم مرا ببخش دوستت دارم |
||||||||
|
|
|
|
|
#13 | ||||||||
|
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-26
شهر سکونت: ایران
رشته تحصیلی: مکانیک جامدات
1,561 تشکر در 675 ارسال
![]()
|
الهی ...
الهی مرا از خویش بیگانه ساز ای مهربان ترین یار دیرینم تا جز برای تو نباشم. الهی! در همه ی فصل ها با من باش. نمی دانم آشفتگی ام را با کدامین دستاویز به سامان بیاورم چرا که در پیشگاه تو به استغاثه نشسته ام. یک عمر نشان تو را جستجو کردم تا دانستم تنها برای یافتن تو باید به خودت متوسل شد. وگرنه صدف عمر چون منی، حاصلی جز حسرت و خستگی نخواهد داشت. پس، پروردگارم! اینک در آستانه ی درک حقیقت مرا دریاب. از فراق اگر میمیرم، آه سرد سینه ی بی حاصلم بی نام تو راه به جایی ندارد جز پیاده روی در خیابان رویت. معبودم! خدای من! خیابان خاکی عشق مرا به معبد عشق های معصوم برسان
|
|
|
|
#14 | ||||||||
|
![]()
|
خدایا ، یاری ام ده تا به هزاران هزارنعمت ها و مواهبت بینا باشم و شاکر. ای که آسمان را سقف ما ساختی و اختران را دلیل راه ما . قلم و دفتر را محرم راز ما نمودی و آب روان را نقاش ما. دستگیرم شو تا شب و روز را به غفلت سرنکنم و دل هزار خانه را فقط آشیان تو یگانه کنم. پس مرا وجودی شاکر عطا کن نه آن که دمی احسانت را سپاس بگویم ودمی دیگربه اندک نقصانی لب به شکوه بگشایم . بلکه مرا برتمامی هستی و نیستی شکرگزار بگردان
|
||||||||
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
![]()
|
خدایا یاریم ده که برای امروز زندگی کنم . دریابم که باید بپذیرم هر آنچه را که در کف اختیار نمی توانم و همه چیز را این همه جدی نگیرم . کار کنم تا رسیدن به هدفهایم و بدانم که به دست خواهند آمد و به جانب رویاهایم دست بر آرم با توان و با تصمیم و ایمان ....
|
||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار ادبیات
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-04
4,707 تشکر در 1,310 ارسال
![]()
|
خدای مهربونم بزرگ من
تو هم مثل من دلتنگم میشی؟می دونم سوال عجیبی ازت پرسیدم .اما با اینکه من این همه از تو می پرسم تو بی پرسش و بدون هیچ شرطی جوابامو درخواستامو و دردودلامو جواب می دی گوش می دی. تو پرو من خالی تو بی انتها و من کوتاه تو وسیع و من کوچک خدای مهربونم منم یکی از ذره های وجودتم مثل همه ی ادما که از تارو پودتو هستن.بزرگی وجودت و توجه به همه مخلوقاتت ذهن منو مختل می کنه اخه از هر چی خوبی هست تو دنیا تو کاملترینشو داری .و این منو مجذوب وجودت یا بهتره بگم وجودم که جزیی از توست می کنه منم از وجودتو هستم از تو اغاز شدم و در کنار تو بی انتها میشم . مهربونم می دونم که تو قلم سرنوشت ما ادما رو می نویسی و خودت از همه چیز اگاهی پس کمکم کن کمکم کن تورو بزرگتراز هر چیزی که تو این دنیاست ببینم . تو هم تنهایی یکتایی و بی نیاز به هر چیز و هر کس. همیشه می خوام واست حرف بزنم چون می دونم تنها شنوایی هستی که هیچوقت پایانی نداره. مهربونم شکر گذار همه چیز و همه ادمایی که هر کدومشون وجودشون واسه من حقیقتی از تورو نشونم می ده هستم شکر می کنم داده ها و نداده هایت را
|
|
| 6 کاربر از rainy_sky برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
خداوندا مرا ببخشا. امرور اونی نبودم که میخواستی. میدونم خیلی جفا کردم در حق تو و حق خودم.
خدایا منو ببخش. خیلی ناراحت میشم وقتی به گذشته می اندیشم. خداوندا مرا دریاب. کمکم کن امروزم با دیروزم متفاوت باشه. |
|
|
|
| 6 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
|
کاربر فعال
1,561 تشکر در 675 ارسال
![]()
|
خدایا !
مرا وسیله ای برای صلح و آرامش قرار ده. بگذار هرجا تنفر است ، بذر عشق بكارم. هرجا آزردگی است ، ببخشایم . هرجا شك حاكم است ، ایمان و هرجا یأس است ، امید . هرجا تاریكی است ، روشنایی و هرجا غم جاری است ، شادی نثاركنم. الهی ! توفیقم ده كه بیش از طلب همدردی ، همدردی كنم . بیش از آنكه مرا بفهمند ، دیگران را درك كنم . پیش از آنكه مرا دوست بدارند ، دوست بدارم ، زیرا در عطا كردن است كه می ستانیم و در بخشیدن است كه بخشیده میشویم و در مردن است كه ، حیات ابدی می یابیم.
|
|
|
|
#19 | ||||||||
|
کاربر فعال
1,561 تشکر در 675 ارسال
![]()
|
پروردگارا...
من در كلبه ي فقير خود چيزي دارم كه تو در عرش كبرياي خود نداري ، زيرا من چون تويي دارم ، تو چون خودت نداري
|
|
|
|
#20 | ||||||||
|
کاربر فعال
1,561 تشکر در 675 ارسال
![]()
|
مناجات
الهی ای داننده هر چيز و سازنده هر کار و دارنده هر کس ، نه کس را با تو انبازی و نه کس را از تو بی نيازی ، کار به حکمت می اندازی و به لطف ميسازی ، نه بيداد است و نه بازی . بار خدايا بنده را نه چون و چرا در کار تو دانشی و نه کس را بر تو فرمايشی ، سزا ها همه تو ساختی و نوا ها همه تو ساختی ، نه از کس بتو و نه از تو به کس ، همه از تو بتو ، همه توئی و بس ، خلايق فانی و حق يکتا به خود باقی است. نام تو شنيد بنده دل داد بتو چون ديد رخ تو دل داد بتو الهی به عنايت هدايت دادی و به معونتها بذر خدمت رويانيدی و به پيغام آب پذيرش دادی ، به نظر خويش ميوه محبت وارسانيدی اکنون سزد که سموم مکر از آن باز داری و بنائی که خود ساخته ای به گناه ما خراب نکنی . خدايا تو ضعيفان را پناهی ، قاصدان را بر سر راهی و وجدان را گواهی ، چه باشد که افزائی و نکاهی.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مناجات, خدا |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|