| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| وب و اینترنت جديدترين و جالب ترين ترفند هاي اينترنتي به همراه معرفي آخرين و جديد ترين اخبار سايت هاي اينترنتي همچنين آموزش و معرفي جديد ترين ورژن نرم افزار هاي اينترنت و آخرين امكانات اينترنتي |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() |
آقا محمد حسین ما را هم یادت نرود
بیه این ایمیل هم امتحان کنrevi2008 در ضمن بنده سه تا دعوتنامه پارسا اسپیس هم دارم اگر کسی خواست بگوید آقا محمد حسین به موضوع تاپیک دعوتنامه پارسا اسپیس را هم اضافه کنید خدانگهدار ------------------------------------------------------- ارسال شد موردی هم که خواستید اضافه شد black hawk
|
| کاربران زیر از rezaee.gh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 |
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() |
با سلام به آقا محمد حسین
ببخشید هنوز دعوتنامه نرسیده است خدانگهدار
|
|
|
#13 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-12
247 تشکر در 143 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
از دوستان خواهشمندم هرکسی دعوت نامهpersiangigداره واسه من بفرسته اینم ایمیل بنده:[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند .
]
پیشاپیش خیلی متشکرم
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر سایت
![]() |
فرستادم ...
|
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
میلاد جون دریاب مارو !!! پرشین گیگ رو به قولی استاد كن برامون كه كارم بدجوری لنگه ! ( ترجمه به زبان فارسی : آقا میلاد اگر لطف كنید و برای بنده هم یک دعوت نامه از سایت پرشین گیگ بفرستید ، یک دنیا ممنون شما خواهم شد . ) خیلی آقایی ...
|
||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
آقا یك نكته در باب نوشتن آدرس ایمیل من بگم با اجازه تون !
هیچ موقع آدرس میلتون رو همین جوری توی صفحات وب ولو نكنید ( اگر هم این كارو كردید ؛ خودتون ضرر میبینید ) با توجه به اینكه صفحات وب همیشه در حال پویش شدن توسط یكسری ربات هستند ، و این رباتها منتظرند یک آدرسی چیزی از قربانی بدبخت پیدا کنند تا صندق پستی اون پر از هرز نامه ( هرزنامه همون اسپم هست ) بشه . برای آسایش و راحتی خودتون یا آدرس ندید یا مثلا اگر آدرستون به شکل ali@daneshju.com ؛ به جای علامت @ لغت AT رو به کار ببرید . یعنی به صورت ali AT daneshju.com بنویسید . این جوری ریسک کار کمی پایین تر میاد ! راستی آقا میلاد آدرس میل منو داره ، برای همین من آدرس ننوشتم . ببخشید که وقتتون رو گرفتم با این موضوع بی ربط ! |
||||||||
|
|
|
|
|
#17 | |
|
مدیر سایت
![]() |
نقل قول:
اعلام میکنم که دوستان دیگه زحمت این کار رو نکشن |
|
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
یكی از مدیرهای سایت یا كسانی كه با پرشین گیگ كار كرده اند اگر لطف كنند و جواب من را بدهند خیلی خیلی خوشحال خواهم شد .
من یک فایل آپلود کرده ام و میخواهم این فایل را برای دانلود در اختیار بقیه قرار دهم ، اما بلد نیستم ! چه کاری باید انجام دهم تا بقیه هم بتوانند فایلی که من در پرشین گیگ آپلود کرده ام را ببینند ؟ با تشکر . |
||||||||
|
|
|
|
|
#19 | |
|
مدیر سایت
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#20 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
1,461 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
من با Ie میام تو نت ! لطفا یک راه حل هم برای کسانی مثل من که از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند بدید .
متشکرم . |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|