| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| گوشی های موبایل در این بخش در مورد گوشی ها نوكیا.سونی اریكسون.سامسونگ.موتورولا و سایر گوشی ها بحث و تبادل نظرمی كنیم.وبه سوالات كاربران جواب داده خواهد شد. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
مدير تالار بهداشت و سلامت
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-21
شهر سکونت: شمال
رشته تحصیلی: بهداشت خانواده
2,706 تشکر در 866 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
گوشی من Nokia 5700 XpressMusic به رنگ سبز زیتونی هستش
![]() ![]() دارای صفجه نمایش بهینه یافته QVGA با دقت وضوح یا تفکیک پذیری (320 * 240) پیکسل با توانایی پشتیبانی 16 میلیون رنگ، به اضافهء یک تراشه (آی سی) اختصاص یافته صوتی جهت کمک کردن به پخش موسیقی میباشد.شامل فایلهای MP3، MPEG4، AAC و WMA هستکارت حافظه قابل توسعهء microSD تا ظرفیت 2 گیگا بایت میباشد. کیفیت صداش فوق العاده است ، دوربینش دومگاپیکسل هستش. اندازه عكس:1200*1600 مگاپيكسل تصويربرداري: ازنوع QVGA به دوستانی که نوع عکس گرفتن گوشی شون براشون بسیار قابل اهمیته توصیه نمیکنم ![]() این گوشی رو، گرچه عکسش در فضای باز خوب هستش اما در میحیط های سربسته کم نور عکس جالبی از آب در نمیاد ![]() درضمن قابلیت ظبط صداش فوق العادست اگه حوصله جزوه نویسی نداشته باشم صدای استادامو حدود یک ساعتی میتونم ضبط کنم با کیفیت خوب ![]() به نظر من در کل گوشی های نوکیا مقاومت بالایی در برابر ضربه های اتفاقی دارند بنابراین با توجه به تنها یک عیب (نامطلوب بودن عکس در محیط های کم نور ) بهش نمره 7 میدم چون خیلی جان سخت بود در برابر ضربات 1نمره دیگه بهتون میدم جناب 57000 ![]() پس نمره نهایی:8
آیا شما حاضرید همان صخره ای باشید که مسیر رودخانه را عوض می کند؟؟؟ ****************** [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
||||||||
|
|
|
| 5 کاربر از GOD send برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 |
|
كاربر فعال تالار جنگ افزار
![]() |
k750i
معروف به کا جواد ! ![]() دوربینش خراب شده ! (دکمه دوربینش خراب شده) حدود 10 - 12 تومان خرج داره . بعد از 2 سال و نیم خیلی خوب کار میکنه . ماه پیش جوی استیکش خراب شد با خودم گفتم بازش میکنم . یا خراب میشه که میرم یک گوشی 20 - 30 تومنی میخرم . یا درست میشه ! درست شد . داخلش رو با اسپری شستم - از روز اول هم بهتر شد . یدونه از اینا هم دارم . 1200 ![]() گاهی اوقات توی دعوا ازش استفاده میکنم . واسه هدیه دادن هم خوبه ! به هر حال از سیم کارت ایرانسل بهتره !!!! محسنات نداره زیاد . اما نسبت به قیمتش بد نیست .
|
|
| 6 کاربر از aLi_AHW برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 |
|
مدير تالار عمران
![]() |
من 1200 دارم ، خیلی باحاله ... (بیشتر مهندسایی که میشناسم از این مدل دارنو 1100)
واسه دعوا خوبه... بعضی موقعا واسه اذیت کردن خوبه ، پرتش میکی تو هوا ، بعدش تو سره یکی میخوره دیگه ... شوخی :دی چراغ قوه داره ... خوب همین دو تا از محسناتش بود. و در حال حاضر هم دارم یک گوشی 5800 میگیرم که رویه همه رو کم کنم. تکه !! |
|
|
|
| 7 کاربر از J A V A D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | |
|
مدير ارزيابي
![]() |
نقل قول:
يه 25 صدم هم اضافه ميكنم و 9/75 ميدم . اين يه خرده امتيازي كه كسر شد هم براي برخي كاراي ريزي كه مطابق خواستم نبود كسر ميكنم . مثلا تو گوشي سوني قبلا ميتونستم با زدن كليدهاي جانبي كم و زياد صدا مشخصات سيستم رو ببينم ولي تو اين گوشي اينجوري نيست . و فقط براي كم و زياد صدا يا زوم جواب ميده . يا براي دسته بندي موسيقي ميتونستم از ليست پخش يه پوشه رو كامل اد كنم ولي اينجا بعد از اينكه به صورت مجزا هم موسيقي بريزي باز در نمايش به صورت دسته جمعي نشون ميده و نميشه همزمان يه پوشه رو اد كرد و خلاصه چيزاي ريزي مثل اين . از مزايا هم شفافيت و وضوح بالاي تصوير ، جي پي اس كه خيلي خوب آنتن ميده ، اتصال به تلويزيون با وضوح بالا و عين خود گوشي ، حافظه خيلي زياد داخلي يعني 16 گيگ و 8گيگ هم كه كارت ميخوره ، تقسيم بندي حافظه و درايوها ، صداي خوبي داره ، باتريش هم راضيم . فقط هر كسي گوشي كم حجم ميخواد سراغ اين نوع نره كه حجيم و سنگين هست . از مزاياي ديگه هم امكان گذاشتن 9 تا از برنامه ها و ميانبر در صفحه اصلي هست .
اگه کاری داشتین ایمیل بزنین : [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] اینجور که فهمیدم نبودنم برای خیلی ها ارزش بیشتری داره تا حضور داشتنم . شادی همه آرزوی قلبیم هست . حتی اونایی که فکر میکنن باهام دشمن هستن یا بهم تهمت زدن . شاد باشید و اگه خوبی و بدی دیدین حلال کنین . خداحافظ |
|
|
|
|
| 5 کاربر از ابوالفضل برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 |
|
مسئول فني سايت
![]() |
![]() منم از اینا دارم ... به همونی که علی گفت معروفه ... کارهایی که من لازم دارم و جواب میده ... فقط دکمه دوربینش دیگه آخرهای عمرشه ... علی چقدر خرج کردی واسه دکمه دوربینش ؟ نمره من به این گوش 8 از 10 .
یادش بخیر یه روزی چه زحمتی واسه این رنکها کشیده بودم و حالا یه عده دیگه به نام خودشون ثبت کردن... [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]و [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]رو ببینین بد نیست. یک دو یا سه هفته مرخصی هستم ![]() الکی خوشحال نشین ، زود برمیگردم
|
|
|
|
| 4 کاربر از B E H N A M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#16 | ||||||||
|
کاربر ممــــــــتــاز
2,363 تشکر در 813 ارسال
![]()
|
اینم گوشی بنده:
![]() Operating System: OS Symbian OS 9.1, S60 3rd edition Network: UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Camera: 3.2 MP, 2048x1536 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(CIF), flash; secondary VGA video call camera Dimensions: 110 x 49 x 19 mm Weight: 116 g Display: TFT, 256K colors 240 x 320 pixels, 36 x 48 mm Memory: miniSD, hot swap 42 MB shared memory GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G, 384 kbps Bluetooth, v2.0 Infrared port USB, v2.0 Messaging: SMS, MMS, Email, Instant Messaging Browser: WAP 2.0/xHTML, HTML Features: Java MIDP 2.0 Push to talk Video calling and download MP3/AAC/MPEG4 player T9 Stereo FM radio Voice command/dial PIM including calendar, to-do list and printing Photo/video editor Integrated handsfree Battery: Stand-by: Up to 350 h Talk time: Up to 6 h من از 10 به این گوشی 8.75 میدم
|
|
|
| 4 کاربر از برکوت برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 | |
|
كاربر فعال تالار جنگ افزار
![]() |
نقل قول:
من درستش نکردم . ولش کردم به حال خودش . تازه بازش کردم سنسور باز و بسته بودن درپوش دوربین رو هم جدا کردم که وقتی توی جیبم میگذارم و مانور میدم ، باز و بسته نشه که بره روی دوربین و شارژ بخوره . فعلا کارم خیلی سنگینه وقت سر خاروندن ندارم . حدودای 11 - 12 شب بیکار میشم . دوربین و آهنگ گوش دادن پیش کش .
|
|
|
| 4 کاربر از aLi_AHW برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-08-05
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: فناوری اطلاعات و کامپیوتر
148 تشکر در 39 ارسال
![]()
|
مخالف سرسخت نوکیا هستم.
![]() گوشی من K850i هست با 5 مگاپیکسل سایبرشات. نمره 20 شایان
|
|
| 4 کاربر از shayanboy برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-22
شهر سکونت: طـــهرانــــ
رشته تحصیلی: فیلم سازی و عکاسی
4,314 تشکر در 1,265 ارسال
![]()
|
نقل قول:
منم از نوکیا خوشم نیماد سونی اریکسون به نظر من خیلی بهتر مخصوصا دوربیناش
|
|
| 2 کاربر از FTM برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | ||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: حقوق
1,382 تشکر در 423 ارسال
![]()
|
C905
منم C905 دارم که از 10 بهش 9.5 میدم. خیلی گوشی داشتم تا حالا ولی این یکی چیز دیگه ایه. . .
مزايا: 1- دوربين 8.1 مگاپيكسل با فوكوس خودكار، فلاش زنون و محافظ لنز 2- دكمه هاي مختص دوربين 3-تشخيص چهره و لبخند،لرزش گير و كاهش قرمزي چشم ، تشخيص هوشمند كنتراست، Geotagging 4- صفحه نمايش ضد خش با ابعاد 2.4 اينچ و تفكيك 256هزار رنگ 5- GPS+A-Gps ، سيستم مسيريابي پيشرفته 6- DLNA+Wi-Fi 7- حافظه داخلي 160 مگابايت،پشتيباني از کارت حافظه M2 تا 8 گيگابايت،کارت حافظه 2 گيگابايت همراه گوشي 8- راديو FM استريو به همراه RDS و Track ID 9- محيط كاربري و منوهاي پيشرفته و جذاب 10-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP،پورت USB 2.0 11-صفحه کليد راحت معايب: 1- ابعاد متوسط صفحه نمايش 2- كيفيت متوسط فيلمبرداري 3- نداشتن دوربين دوم جهت تماس تصويري 4- عدم پشتيباني از پرونده هاي Office 5- دوام كم محافظ كشوئي لنز دوربين 6- نداشتن پوشش براي پورت ارتباطي |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| بحث, گوشی |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|