| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| گوشی های موبایل در این بخش در مورد گوشی ها نوكیا.سونی اریكسون.سامسونگ.موتورولا و سایر گوشی ها بحث و تبادل نظرمی كنیم.وبه سوالات كاربران جواب داده خواهد شد. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#61 |
|
مـعـاون سایت
![]() |
ببخشيد اين الان جواب سوال من بود؟
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() |
|
|
|
|
|
#62 | |||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: حقوق
1,373 تشکر در 421 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
مگه نفرمودید:
نقل قول:
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#63 |
|
مـعـاون سایت
![]() |
الان بايد چي كار كنم گوشيم رو؟
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() |
|
|
|
|
|
#64 |
|
کاربر فعال
![]() |
سلام گوشی من s500 هست
وقتی میخوام عکس بگیرم زوم نمیشه یعنی میگه نمیتونی زوم کنی چرا؟خوب من میخوام زوم کنم چکار باید بکنم؟
|
|
| کاربران زیر از YASNA 12 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#65 | ||||||||
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-06
شهر سکونت: Sous la protection de Dieu
رشته تحصیلی: Physique
7,979 تشکر در 2,617 ارسال
دریافت کتاب: 11
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
|
|
#66 | |||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
1,373 تشکر در 421 ارسال
![]()
|
پیشنهاد منه: سیم کارتو در بیار پشت قسمتی که سیم کارت قرار میگیره 6 تا تکه فلز ریزه. اونا رو تا میتونی به قول دوستم ماساژ بده. با گوش پاک کن و دستمال و ... ببین جواب میگیری یا نه. اگه نشد خب این گوشی با ایرانسل و فرکانسهای ایرانسل کنار نمیاد و . . .
نقل قول:
تو قسمت تنظیمات دوربین (Setting) کیفیت عکس برداری گوشی رو به VGA تغییر میدی و میتونی زوم کنی و . . |
|||||||||
|
|
|
|
|
#67 | |
|
کاربر فعال
![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
|
#68 | ||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
1,373 تشکر در 421 ارسال
![]()
|
یعنی چی نداره؟
منظورم جاییه که دوربین آماده به عکس برداری ها. متوجه منظورم شدید کجا رو میگم ؟ |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Arash_Actual برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#69 |
|
كاربر فعال تالار شيمي
![]() |
سلام دوست عزیز من موبایلم سونی اریکسون مدل k810i گاهی اوقات که با دوربینش عکس میگیرم عکسا باز نمیشه یا تصویر ناقص میشه با کامپیوترم ویروس یابیش کردم ویروس نداشت به نظر شما دلیلش چیه؟ ممنون
|
|
|
|
|
|
#70 | |||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
1,373 تشکر در 421 ارسال
![]()
|
نقل قول:
پیشنهاد میکنم عکس ها رو روی حافظه داخلی گوشی ذخیره کنید ببینید جواب میگیرید یا نه. |
|||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Arash_Actual برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| سولات, مشکلات, موبایل |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |