| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| گوشی های موبایل در این بخش در مورد گوشی ها نوكیا.سونی اریكسون.سامسونگ.موتورولا و سایر گوشی ها بحث و تبادل نظرمی كنیم.وبه سوالات كاربران جواب داده خواهد شد. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-16
رشته تحصیلی: computer
1 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
من گوشیم w300 سونی اریکسون یه مشکلی پیش اومده نمی دونم چی کار کنم یهو هنگ کرد بعد که خاموش کردم تا دوباره روشن کنم وقتی به جایی می رسه که باید pinوارد کنم نمی تونم چیزی رو وارد کنم این خط l که همیشه می یومد بعد هر چیزی که می زدم نشون می داد دیگه نمی یاد صفحه ای که باید پین و وارد کنم خالی میمونه چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از error007 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 | ||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: حقوق
1,384 تشکر در 423 ارسال
![]()
|
منظورتون اینه که صفحه کیبوردتون کار نمیکنه! درسته ؟
بود و نبود ِ l مهم نیست. مهم اینه کهقادر به تایپ پین نیستید. بله؟ همینه مشکلتون ؟ |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Arash_Actual برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#23 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
بله. ولی چند تا کلید رو که همینجوری می زنم okاش روشن میشه می تونم okرو بزنم ولی چون چیزی نوشته نشده ارور میده
|
||||||||
|
|
|
|
|
#24 | ||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
1,384 تشکر در 423 ارسال
![]()
|
برای درست شدن این مشکل باید حتما به یه تعمیرکار مراجعه کنی چون احتیاج به تجهیزات سخت افزاریه که بهش میگن باکس.
مطمئن باش خودت نمیتونی درستش کنی پس تا از این بدتر نشده برو پیش یه تعمیرکار. کار 15 دقیقه ست |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از Arash_Actual برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
اگه یه ربع دسته ربع دست تعمیرکار باشه میتونه همون موقع عکسا یا فیلمای گوشی رو بر داره؟ می تونم کاری کنم که نتونه؟
|
||||||||
|
|
|
|
|
#26 | ||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
1,384 تشکر در 423 ارسال
![]()
|
خب شما رم گوشیتو در بیار و بدون رم تحویلش بده.
اگرم روی حافظه گوشی چیزی داری میتونی بهش بگی میخوام مراحل کار رو ببینم چون عکسهای شخصیم داخل گوشیه. |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از Arash_Actual برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-22
87 تشکر در 52 ارسال
![]()
|
سلام
گوشی LG انبات وقتی مسیج مینویسم گزینه ارسال انتخاب میکنم برااینکه برود به قسمت وارد کردن شماره ،مینویسد لطفا منتظر باشید و تحت هیچ شرایطی کار نمیکنه مگر اینکه باتری را خارج کنم مدتی قبل وقتی به قسمت تماسهای دریافتی میرفتم این مشکل داشت مدتی ساعت دیجیتالی هم نمایش نمیداد الان هم گوشیم خاموش روشن شد و کد امنیتی میخواهد هر چی وارد کردم نوشت اشتباه است کد امنیتی ابنبات چنده؟ __________________
|
|
| کاربران زیر از kendab برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#28 |
|
مـعـاون سایت
![]() |
سلام
من تازگي ها يه مشكلي پيدا كردم با گوشيم . يه دفعه همين طوري ريست مي كنه ![]() چي كارش كنم؟
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() |
|
|
|
| کاربران زیر از MiNeRVa برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#29 |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
با درود
یه w810 سونی دارم راستش نیومدم اینجا که مشکلات گوشیمو حل کنم در واقع مشکلی نیست که نداشته باشه ![]() مدتی پیش از یک ارتفاع افتاد و دیگه دوربینش کار نمی کنه گاهی ریست میشه و باتریش رو باید هر روز شارژ کنم پرسشم اینه که آیه ارزش اینو داره که بدمش برای تعمیر یا نه؟ با توجه به این که گوشی که هنوز گوشی ای پیدا نکردم جایگزینش کنم پیش بینی می کنم لااقل تا یک سال آینده هم نتونم عوضش کنم سپاسگزارم |
|
|
|
| کاربران زیر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#30 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2009-06-29
شهر سکونت: اصفهان
رشته تحصیلی: مهندسی صنایع
177 تشکر در 76 ارسال
![]()
|
من یه p990 دارم که زیاد هنگ می کنه .البته باید برنامه داخلیش را آپدیت می کردم که به علت عدم دسترسی به adsl نتونستم اینکار را انجام بدهم ( حجم فایل حدود 60 مگا بایت ) .
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| سولات, مشکلات, موبایل |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |