| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| گوشی های موبایل در این بخش در مورد گوشی ها نوكیا.سونی اریكسون.سامسونگ.موتورولا و سایر گوشی ها بحث و تبادل نظرمی كنیم.وبه سوالات كاربران جواب داده خواهد شد. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
آقا من این w960 رو خریدم، از همه ی دوستان تشکر می کنم
حالا می شه دوستان نحوه تنظیمات gprs رو به صورت دستی، برام کامل توضیح بدن؟!!! ممنون می شم |
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: حقوق
1,384 تشکر در 423 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نحوه تنظیم نمودن سرویس GPRS به شکل دستی در گوشي سونی اریکسون:
به مسیر زیر برو Menu > Settings > Connectivity > Data Comm بعد یک Account جدید از نوع GPRS بساز الان اسم اون روIrancell - Daneshju.ir بذار تو ادامه GPRS APN را به نام GPRS نام گذاری کن الان دکمه Save را بزن تا اطلاعات ذخیره بشه و به صفحه Data comm. برگرد کانکشنی که ایجاد کردی رو انتخاب کن تا دایره کناری آن تو پر شود. بازم به صفحه Settings برگرد حالا به Internet Settings برو یک تنظیم جدید ایجاد کن و اسمشو بذار Daneshju و OK رو بزن الان از قسمت Account اسم اشتراکی که ساختی رو انتخاب کن و اونو Save کن و بازم تو صفحه Internet Settings تنظیمی که ساختی رو انتخاب کن تا دایره کناری اون تو پر بشه. الان تنظیمات تموم شد. حالا از مسیر Menu ، به Internet وصل شو. برای وارد کردن آدرس دکمه More رو بزن و بعد Enter URL را انتخاب کنید. آخرین ویرایش توسط Arash_Actual در تاریخ Oct-17-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از Arash_Actual برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-05
رشته تحصیلی: پزشکي
76 تشکر در 26 ارسال
![]()
|
سلام دوستان عزیز
من میخوام گوشیمو عوض کنم و دوباره یک نوکیا بخرم چون از نظر گوشت کوب بودن امتحانشو خوب پس داده. بیسته بیسته میشه چندتا گوشی خوب و نسبتا شیک و با قیمت مناسب و ترجیحا نوکیا به من معرفی کنید پیشاپیش از راهنماییتون ممنون |
||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-22
شهر سکونت: طـــهرانــــ
رشته تحصیلی: فیلم سازی و عکاسی
4,314 تشکر در 1,265 ارسال
![]()
|
تو چه رنج قیمتی میخواین بخرین؟
|
|
| 2 کاربر از FTM برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 | |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول:
ممنون این منو ها توی w960 وجود نداشت! ولی با کمک راهنمایی شما تونستم از طریق منوی اینترنت کانکشن، یه کانکشن جدید بسازم که فقط یه اسم می خواست و یه آدرس، آدرسش هم mtnirancell وارد کردم، درست شد. ممنون حالا یه سوال دیگه!!!! چطوری می شه کیبورد مجازی ش رو به صورت پیش فرض روی حالت فارسی قرار داد؟!!!! یعنی مثلا وقتی وارد اس ام اس می شم، کیبورد روی حالت انگلیسی هست، باید از توی لیست زبانهای کیبورد (که کم هم نیست) فارسی رو انتخاب کنم (که آخرای لیست هست و اسکرول می خوره)، حالا می خوام این کیبورد واسه همیشه فارسی بمونه!!! لطفا با توجه به منوهای w960 توضیح بدین، ممنون |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
یک سوال تکراری ولی بی جواب !
من گوشی سونی اریکسون k800 دارم با سیم کارت ایران ول ! دی: گاهی کیفیت صدا خیلی بد میشه . یا صدای خودم میپیچه که روی اعصابه یا صدای طرف با زیگزاگ باحالی میره و میاد ! علت از مدل گوشی است یا سیم کارت !؟ |
|
|
|
|
|
#17 | ||||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
1,384 تشکر در 423 ارسال
![]()
|
نقل قول:
http://www.gooshishop.com/ItemsList.aspx?BrandId=20 نقل قول:
وقتی وارد صفحه ای شدی که میخوای توش تایپ کنی دکمه # رو پایین نگه دار و بعد از نمایش زبان ها دکمه 5 رو بزن. این کار 2 ثانیه هم از وقتتو نمیگیره. |
||||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از Arash_Actual برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
1,384 تشکر در 423 ارسال
![]()
|
اگه این صدا گوش خراشه و یا اینکه همیشه با گوشیته!! احتمال میدم کپسولی ِ گوشیت مورد پیدا کرده ولی از اونجایی که میگی ایرانسل داری پس این ایراد عادیه و نه تنها واسه تو بلکه برای اکثر افراد وجود داره و دائمی هم نیست. طوریه که انگار صدا اکو میشه
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Arash_Actual برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-05
رشته تحصیلی: پزشکي
76 تشکر در 26 ارسال
![]()
|
نقل قول:
دیدمشون؛وقتی تصمیم نهایی رو گرفتم و سوالی داشتم دوباره از شما دوستان کمک میگیرم از FTM عزیز هم ممنون. لینک معرفی شده کامل بود |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از goldis برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول: