| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| سخت افزار جامعترين مرجع سخت افزار , آموزش سخت افزار , معرفي قطعات جديد , تحليل سخت افزار , اخبار روز سخت افزار , مشاوره و سيستم هاي پيشنهادي و معرفي و قيمت انواع نوت بوك. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#31 | |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول:
لطفا نوع مودم و بودجه تون رو مشخص کنید تا جواب رو تقدیم کنم حتما زود به زود به این تاپیک سر می زنم تا جواب شما رو سریع بدم موفق باشین |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
كارشناس تالار فيزيك
![]() |
درود بر دوستان
تا ديروز تو DVDRom كه ديويدي مي ذاشتم با مديا پليير باز مي شد اما امروز كه دوباره ديويدي گذاشتم يه پيغامي مي ده با متن روبرو: The specified module could not be found .با اين حال سيدي هاي معمولي رو كه مي ذارم با همون مديا play ميكنه. به نظرتون چه كار كنم؟؟ پيشاپيش از لطف بيكرانتون سپاسگذارم
|
|
|
|
#33 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
از همون دی وی دی های قدیم؟
|
|
|
|
#34 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
باتری بایوس و عوض کنید قیمتش 1000اومتن بیشتر نیست
|
|
|
|
| کاربران زیر از sorkh88 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#35 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
این پیغام خطا نرم افزاریه که!!! حالا با مدیا پلیر پلی نمی باشه، ولی فایلها رو که می تونید مشاهده کنید دیگه، درسته؟!
آخه این مدیا پلیر کی توی پخش DVD و دایوایکس و... بازی در نیاورده؟ همیشه همین مشکلات رو داره... من فکر می کنم که اگه پلیر خودتون رو عوض کنید مشکل حله! همون هزار تومن رو هم خرج نداره، من به شخصه، KMplayer رو توصیه می کنم، چون خوشگله و دلایل دیگه ای که خودت نصب کنی متوجه میشی!ضمنا من ربطش رو به باتری بایوس متوجه نمی شم! می شه توضیح بدین! توضیحات بیشتر برای جلوگیری از سوء تفاهم!: البته این پیغام خطا برای هر برنامه ای ممکنه رخ بده!، یعنی حتی ممکنه مثلا مدیاپلیر اصلا باز نشه و این پیغام خطا بیاد!، یا مثلا فلش پلیر یا هر چیز دیگه!!! حالا شما فعلا پلیر رو عوض کن، اگه مشکل حل شد که چه بهتر، اگه حل نشد، بیشتر درباره این پیغام خطا صحبت می کنیم و سعی می کنیم با هم مشکل رو حل کنیم...
گفتمش چرا ماه پیشانو نامهربونی؟! ![]() گفت می خوام بسوزونمت تا قدرم بدونی ![]() گفتمش برات خونه می سازم از خشت و گل ![]() گفت اگه دوستم داری جا بده تو خونه دل ![]() گفتمش دروغ می گی ماه پیشانو تو مستی ![]() گفت که باور کن با تو می مونم تا تو هستی آخرین ویرایش توسط soheilspeedart در تاریخ Dec-24-2009 انجام شده است |
|
|
|
| کاربران زیر از soheilspeedart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|