| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| سخت افزار جامعترين مرجع سخت افزار , آموزش سخت افزار , معرفي قطعات جديد , تحليل سخت افزار , اخبار روز سخت افزار , مشاوره و سيستم هاي پيشنهادي و معرفي و قيمت انواع نوت بوك. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | |||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2009-07-28
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: كار شناس مبارزه بابیماریها
713 تشکر در 264 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
|
|
|
|
#12 | |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول:
اولا با در آوردن باتری باید مدت زمان طولانی تری صبر کنید، چون هنوز خازن ها دشارژ نشدن، اما استفاده از جامپر مخصوص این کار، علاوه بر قطع جریان باتری، باعث دشارژ شدن خازن ها هم می شه و در مجموع 2-3 ثانیه باید صبر کرد. دوما در آوردن باتری درست، ولی روشن کردن سیستم در اون حالت چیه دیگه؟!!!! من اعتراضم به این قسمت بود نه به در اوردن باتری!!!! اگه شما یک لیوان آب بخوری و آروم بشی و پست منو دوباره بخونی متوجه این موضوع می شی!!!! اما در مورد سواد و این حرفا، مرسی از توهین دوم شما اما فرض می کنیم که من بی سواد، اینم دفترچه فارسی مادربورد از همین شرکت!!!!!!!!!!! فکر کنم دیگه سواد خوندن این یکی رو همه داشته باشن!!!!! درسته؟!!! ![]() این قضیه ادب هم خوب سر پوشی شده واسه کسایی که سوتی می دن و سریع می خوان خودشون رو قایم کنن!!! عزیزم اشتباه کردی، منم تذکر دادم و اصلاح کردم، حالا جبهه گیری می کنی، انتظار داری چیکار کنم؟ من به هیچ وجه اهل جنجال و... نیستم ولی اگه کسی جایی اشتباه کنه، من طبق مدارکی که ارائه می دم، قطعا تذکر می دم و اصلاح می کنم، اگه فرد مورد نظر اینقدر جنبه داشته باشه که حرف منطقی رو قبول کنه، دمش گرم، اگر هم نه، برام اصلا مهم نیست، شما می خوای قبول کن می خوای قبول نکن، به هر حال واقعیت هیچ تغییری نمی کنه و اصلا وابسته به نظر شما نیست!!! اینکه می بینید جواب شما رو می دم، فقط به این خاطر هست که واسه کسی سوء تعبیر پیش نیاد، و اینکه از حق دفاع کرده باشم، تهمت زدین، جواب شما رو دادم، و لا غیر!!! اگه این بی ادبی به شما محسوب می شه، ببخشید یه نکته ای رو هم تذکر بدم، اینکه شما از من کینه به دل گرفتی کار خوبی نیست!!! اگه خوب دقت کنی، می بینی که من از پست های ارزشمند شما تشکر کردم ولی این دلیل نمی شه که اشتباهات شما رو هم تایید کنم!!! تشکرهایی هم که کردم، بعد از توهینی بود که چند وقت پیش به بنده کردین، ولی من اصلا به دل نگرفتم و واقعا از پست های ارزشمند شما تشکر کردم و می کنم! آخرین ویرایش توسط soheilspeedart در تاریخ Oct-13-2009 انجام شده است |
|
|
|
|
|
|
#13 | ||||||||
|
713 تشکر در 264 ارسال
![]()
|
مادر برد هاي جنگ دوم جهاني با جامپر clear cmos ميشدند اما امروز ه ديگر مادر بردها جامپر ندارند براي اين كار بايد باطري مادر برد را خارج كرد ويك بار بدون باطري آنرا روشن و خاموش كرد تا بيوس مادر برد به حالت ضيش فرض برگردد تمامي مهندسين سخت افزار اين سايت چرا قضاوت نميكنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
#14 | |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول:
اما بازم جهت اطلاع شما 1) من جزو فعالان بازار سخت افزار هستم و با جدیدترین و قدیمی ترین مادربوردها (و کلا قطعات سخت افزاری) آشنایی دارم (فقط جهت اطلاع گفتم که بدونید از بازار سخت افزار بی خبر نیستم) 2) گیگابایت به تازگی ساپورت محصولات ایران رو کامل کرده و واسه ایران دفترچه فارسی می زنه (2009)، بنابراین دفترچه ی فارسی که تقدیم کردم، قطعا مربوط به جنگ جهانی دوم نیست!!!!!!!!! 3) دفترچه فارسی که تقدیم شما شد، مربوط به سری G31 از مادربوردهای گیگابایت هست که اگه اطلاعاتی از چیپ ها داشته باشید، می دونید که تراشه G31 مربوط به جنگ جهانی دوم نیست و جزو جدیدترین محصولات اینتل با گرافیک بیلداین هست!!! 4) دفترچه انگلیسی که تقدیم شما شد، مربوط به سری G41 از مادربوردهای گیگابایت هست که اگه اطلاعاتی هم از چیپ ها نداشته باشید، حتما باید خبر ورود این تراشه رو به بازار شنیده باشید. بنابراین بر خلاف اون چیزی که شما می فرمایید، این دو مدلی که من ارائه کردم، جزو جدیدترین مدلهای مادربورد هست و هیچ دلیلی هم نداره که این جامپر از روی مادربوردها حذف بشه!!! در حال حاضر، 6 مدل مادربورد توی خونه دارم، اگه مایل باشید تصاویر همه رو تقدیم کنم!!! مطمئن باشید من از نظر دسترسی به منابع اطلاعاتی محدودیتی ندارم و می تونم به سرعت مدارک علمی و رسمی تقدیم شما کنم. فقط کافیه امر بفرمایید. حالا اگه شما این مادربوردها رو هم مربوط به جنگ جهانی دوم می دونید، می تونید تقریبا مطمئن باشید که مادربورد دوستمون مربوط به جنگ جهانی اول هست!!!!!!!!!!!! در ضمن پیام خصوصی شما دریافت شد، از نظر لطف شما ممنون، جواب شما ارسال شد. آخرین ویرایش توسط soheilspeedart در تاریخ Oct-13-2009 انجام شده است |
|
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-24
رشته تحصیلی: نرم افزار
15 تشکر در 13 ارسال
![]()
|
نقل قول:
bios همون صفحه setup کامپیوتره؟؟؟؟؟اگه میشه مرحله به مرحله بگید انجام بدم. مرســـــــــــــی
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||
|
713 تشکر در 264 ارسال
![]()
|
ما حدود 2 ساعت است كه داريم دعوا ميكنيم كه چطوري ميشود cmos را ريست كرد هنوز ميگوييد ليلي زن بود يا مرد
|
|
| کاربران زیر از nasiri2009 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-24
رشته تحصیلی: نرم افزار
15 تشکر در 13 ارسال
![]()
|
خوب لیلی که همون مرده بود ولی
![]() به جون خودم من صفحه دوم این بحث ندیدم و پیغامو فرستادم حالا ok شدمحالا soheilspeedart جونم میشه بگی کامپیوتر رو که باز کردم جامپر رو روی کدوم پین ها بزنم تا CMOS پاک شه بعد اخر سر که میخوام کامپیوترو به برق بزنم جامپر رو کدوم پین ها (1 یا 2یا 3 یا 1و2) باشه؟؟؟؟؟>> شماره پین ها از چپ به راست در نظر گرفته شده |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از chimchim برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
بچه ها حرف جفتتون درسته فقط دارین به یک زیون دیگه به هم میگین اگه ممکنه کشش ندین .
مرسی . سهیل جون کسی عموما تو انجمن با سن کسی کار نداره . من خودم فکرمیکردم شما 29 سالته ( عکسی که گزاشتی شبیه یکی از دوستامه ) تا اینکه هم سنتو دیدم هم ip تونو . از راهنماییاتون ممنونم . حالا chimchim جان کاری کردی :دی
|
|
| 2 کاربر از microb برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | ||
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول:
![]() ![]() نقل قول:
![]() خیلی باحال بود آقا اصلا بی خیال، من معذرت می خوام مدل مادربوردت رو بگو تا با عکس راهنماییت کنم!!! |
||
|
|
|
|
|
#20 | |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول:
چند سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا من برم خودکشی کنم، سریع بر می گردم ![]() هر چند که چیزی که من می گم با اون چیزی که آقای نصیری می گن زمین تا آسمون تفاوت داره، ولی چشم، من عذرخواهی می کنم، اگه شما می گی یکی هست، می شین 2 به 1 منم می گم چشم ![]() از آقای نصیری هم معذرت می خوام اگه یکم محکم بحث کردم!!!!
آخرین ویرایش توسط soheilspeedart در تاریخ Oct-13-2009 انجام شده است |
|
|
|
|
| 2 کاربر از soheilspeedart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|