| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| سایر موضوعات کامپیوتر در این بخش موضوعات مختلفی که شامل دیگر بخش ها نمی شوند از قبیل ، اخبار دنیای کامپیوتر ، بازی های کامپیوتری ، مباحث عمومی بخش کامپیوتر قرار می گیرند. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() |
من پایه ام ...
اگه كمكی بود در خدمتم. فقط چند تا شبهه هست ! شما میخواید واسه بازی Midtown Madness 3 چند تا Map بسازید ؟ اصلا واسه ساختن مپ تو این بازی باید از استانداردی چیزی استفاده کنیم ؟ کلا یکم توضیح بیشتر بدید ...
|
|
|
#12 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
سلام آره .
یك سری استاندارد هایی داره . طراحی اون هم میتونه هم با مایا هم 3دی مكس یا چیزای دیگه باشه . ددر مورد ورژن میدتون مدنس هم باید بگم با همه ورژن هاش كار میكنه
|
|
|
|
#13 |
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() |
تو این پروژه فکر نکنم بتونم کمک زیادی کنم اما اگه خواستم درباره هواپیماها یا فضاپیماها بازی بسازید میتونم کمک کنم و اطلاعات بدم درباره برنامه نویسی و طراحی با مایا و 3d چیزی بلد نیستم ولی اگه فکر میکنید میتونم کمکی کنم در خدمتم
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر سایت
![]() |
خب خب خب ...
میبینم که باز هم یه حرکت خود جوش و فوق العاده داره توی سایت شکل میگیره ... و اما پیشنهاد من ... از دوست عزیزم میکروب میخوام که بعنوان مدیر پروژه شرح کار رو بده و تمام کارهایی که نیاز به انجام هست رو ریز کنه و بگه ، بعد اونوقت هر کسی با توجه به توانایی که از خودش سراغ داره ، وظایفی رو قبول میکنه ... بهترین کار همینه و میتونید روی این مسئله کار کنید و شرح کارها رو اینجا بذارید ... من خودم یکی از علاقه مند های شرکت تو این پروژه هستم و روی کمک من میتونید حساب ویژه ای باز کنید ... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
با تشکر از همه دوستان که آمادگی خودشونو اعلام کردن .
خوب این سایت همه دانشجوییم و الان وقت امتحانا . ولی خوب بعد امتحان ها قسمت های مختلف کار رو برای همه توضیح میدم . و همه کسایی که میتونن فعالیت داشته باشن تو زمینه های مختلف آماده باشن که یک تیم قوی با زیر مجموعه های مختلف بسازیم . این زیر مجموعه ها شامل برنامه نویسی و طراحی سایت , گرافیک , انیمیشن , شبکه و .... میباشد . در ضمن برنامه ها , بازی ها و پروژه های این تیم در همین سایت و به صورت بسته های مختلف به فروش عموم خواهد رسید و تیم سایت علاوه بر سود علمی , سود اقتصادی نیز خواهند برد . از مدیران سایت نیز تقاضا دارم تا بخشی در سایت ایجاد شود تا اعضا بتوانند در آن ثبت نام کنند و تواناییهای خود را اعلام نمایند . امیدوارم این حرکت شروع خوبی برای رشد علمی اعضای فعال رایانه سایت باشد . با تشکر . میکروب :دی
|
|
|
|
#16 | |||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 1970-01-01
شهر سکونت: کرج
رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
5,812 تشکر در 2,008 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
خب در همین تاپیک هم میشه هر کس بیاد و توانایی های خودش رو اعلام کنه. در ضمن در زیر آواتار هم رشته ی تحصیلی قید شده. فکر کنم همین ها کافی باشه. منم منتظر دوستان هستم که ببینم چه کسانی میان. پس منتظریم |
|||||||||
|
|
|
|
|
#17 |
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() |
پس ميكروب جان يه توضيح مفصل بده ببينيم چي ميشه.من به نظرم توي قسمت شبكه يا كار به تري دي مكس و انيميشن سازيش بتونم كمكي بكنم ولي توضيحاتتون خيلي كم.بيشتر توجيه كنيد لطفا....
|
|
| کاربران زیر از medil0ne برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
سلام این تاپیک مدتی بود خاک خورده بود . اجازه بدین یکم پیش زمینه داریم با مدیر سایت آماده میکنیم . بعدش اطلاع رسانی میکنیم .
ممنون از توجهتون
|
|
| کاربران زیر از microb برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | |
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() |
نقل قول:
منتظرم...