| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| نرم افزار در این بخش کلیه خدمات نرم افزاری (درخواست ، معرفی ، دانلود ،کرک ، آنتی ویروس و ارائه ی سریال نرم افزار ها) و همچنین آموزش و بررسی نرم افزارهای مختلف ( زبانهای برنامه نویسی و ... ) در سطح دانشگاهی انجام میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-08-26
شهر سکونت: گچساران
رشته تحصیلی: میکروبیوّۀوژی
3 تشکر در 2 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
![]() لینکهای دانلود که غیر فعال هستن اگه لطف کنید دوباره بذارید ممنون میشم ![]() .1 سوال داشتم من 1 نسخه ش رو دانلود کردم که 7مگابایت بود و بعد از نصب هیچ کلمه ای رو ترجمه نمی کرد و می خواست ترجمه مربوط به هر زبان رو دانلود کنی نسخه کاملش که 65 مگابایت هست نیازی به دانلود ترجمه هر زبان داره یا نه؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#12 |
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() |
عذر مي خوام!!!همونطوري كه متوجه شدم اصلا اينجا لينك دانلودي نيست؟!!!يا مشكلي از طرف من هست؟!!!البته حرف غير ممكني زدم...!!!ميشه توضيح بدين قضيه چيه؟و چرا لينك دانلودي نيست؟
|
|
| کاربران زیر از medil0ne برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام
ضمن اعلام عذر خواهی به عزیزانی که موفق به دانلود این نسخه نشدن . قاعدتا این تنها نسخه ای هست که یه این صورت قرار داره و در رتبه گوگل هم این تاپیک بالا هست . بخاطر اتمام پهنای باند ( دانلود بیش از حد و ظرفیت آن ) سروری که من اینهارو داخلش قرار دادم ، اطلاعات به صورت اتوماتیک پاک شده . بدلیل درخواست های بالا لطفا ایمیل ارسال کنید تا براتون بفرستم. mokhtareh @ gmail . com آخرین ویرایش توسط д ş н k д И 261 در تاریخ Sep-27-2009 انجام شده است |
|
|
|
| 3 کاربر از д ş н k д И 261 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 |
|
مسئول فني سايت
![]() |
دوستانی که موفق به دانلود این برنامه نشدند از لینک زیر استفاده کنند :
دانلود کنید Babylon 8 همراه با کرک با حجم 7.8 مگابایت : کد:
http://b-ketabdar.persiangig.com/soft/Babylon.Pro.v8.0.0%28r18%29.Premier.Dictionaries_%5Bwww.daneshju.ir%5D.rar طریقه کرک کردن : پس از نصب و اجرای برنامه به طور کامل از نرم افزار خارج شده و با کپی نمودن Patch در محل نصب نرم افزار و اجرای آن ، برنامه راکرک نمائید. برای اجرا و نصب دیکشنری های فارسی هم کافیست از فولدر Glossory و اجرای هریک از دیکشنری های مورد نظر منتظر نصب آن ها در Babylon باشید. لغت نامه ها - Glossaries : دیکشنری پیشرفته انگلیسی به فارسی با توضیحات اضافه و کلمات مشابه : کد:
http://info.babylon.com/glossaries/8F3C/hFarsi___advanced_version.BGL کد:
http://www.babylon.com/free-dictionaries/?lang=1&&version=8000 |
|
|
|
| 8 کاربر از B E H N A M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#16 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام من ویندوز 7 دارم ولی کرک نمیشه و فقط دو روز کار می کنه کمک کنید مرسی
|
|
|
|
| کاربران زیر از nobodyvb برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
باز یک ویندوز جدید اومد و یه دنیا مشکلات !!!
وقتی نصب میکنین ، بعد از کرک کردن از داخل Properties برنامه ، یک آدرس پرا کسی الکی بهش بدین تا دسترسیش به اینترنت کامل قطع بشه . اینجوری حداقل بیشتر از 2 روز کار میکنه ! البته من خودم تست نکردم . ولی از اون روشهایی هست که شاید کار کنه . |
|
|
|
| 4 کاربر از EhsanHF برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-24
رشته تحصیلی: الکترونیک
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
فایل دانلود رو پیدا نمی کنم:what am i do?
|
||||||||
|
|
|
|
|
#19 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-30
رشته تحصیلی: کامپیوتر
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
لغتنامه ها از سایت بابیلون دانلود نمیشن.
لینکهارو چک کنید |
||||||||
|
|
|
|
|
#20 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-30
رشته تحصیلی: کامپیوتر