| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| نرم افزار در این بخش کلیه خدمات نرم افزاری (درخواست ، معرفی ، دانلود ،کرک ، آنتی ویروس و ارائه ی سریال نرم افزار ها) و همچنین آموزش و بررسی نرم افزارهای مختلف ( زبانهای برنامه نویسی و ... ) در سطح دانشگاهی انجام میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#31 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]() تاریخ عضویت: 2006-07-24
شهر سکونت: land of destiny
رشته تحصیلی: کامپیوتر - سخت افزار
11,152 تشکر در 3,444 ارسال
دریافت کتاب: 14
اهداء کتاب: 13
![]()
|
جالبه که منم دو روزه این مشکل رو پیدا کردم ............!!!!!
|
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از Black Hawk برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#32 |
|
مسئول فني سايت
![]() |
مشکل از ISP هاست .
منم نمی تونم لاگ این کنم با یاهو مسنجر . (ISP من و خانم نارسیس یکی هست ) . بنابر این مشکل از ISP هست . من خودم از داخل صفحه میل یاهوم استفاده میکنم . جدیدا این امکان و تو کلاسیکش هم اضافه کرده و واقعا کاربردی . |
|
|
|
| 5 کاربر از B E H N A M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#33 |
|
ادمین بازنشسته سایت
![]() |
مشکل از چیزترینگ هستش
![]() طبق اخبار رسمی ،به غیر از SmS و تلفن، Mail و Messenger هم به این موارد اضافه شده.
![]() There Was A Moment...When I Used To Blame...Everything And Everyone... For All The Pain And Suffering...And Vile Things That Happened To Me... Used To Blame Everybody..Blamed People, Blamed Society, Even Blamed God. I Didn't Get No Answers Cause I Asked The Wrong Questions. Has Anything I've Done Made My Life Better?i |
|
|
|
|
|
#34 | ||||||||
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-06
شهر سکونت: Sous la protection de Dieu
رشته تحصیلی: Physique
7,974 تشکر در 2,617 ارسال
دریافت کتاب: 11
اهداء کتاب: 0
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
|
|
#35 |
|
ادمین بازنشسته سایت
![]() |
Yahoo Mail هم مشکل داشت، جدیدا درست شده.
البته هنوز هم بعضی ها مشکل دارن باهاش. پیوند مفید : شما هم با وارد شدن به ياهو مشکل پيدا کردین ؟ ( شيوه رفع مشكل ورود به ياهو ) ---> کلیــــــک کنیـــــــد
![]() There Was A Moment...When I Used To Blame...Everything And Everyone... For All The Pain And Suffering...And Vile Things That Happened To Me... Used To Blame Everybody..Blamed People, Blamed Society, Even Blamed God. I Didn't Get No Answers Cause I Asked The Wrong Questions. Has Anything I've Done Made My Life Better?i |
|
|
|
|
|
#36 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-03-16
شهر سکونت: همین دور و برا
رشته تحصیلی: مهندسی برق
187 تشکر در 75 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
سلام دوستان
این ارور تو یاهو مسنجر مربوط به چیه و چطور میشه رفع کرد؟81003005 از دیروز نمیتونم sign in بشم!
|
|
|
|
#37 | ||||||||
|
![]() تاریخ عضویت: 2009-03-16
شهر سکونت: همین دور و برا
رشته تحصیلی: مهندسی برق
187 تشکر در 75 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
مشکل من با تغییر تیک پراکسی ،نصب مجدد مسنجر ، freegate ،آی دی جدید و..... حل نشد
windows live messenger2009 هم نصب کردم با اون هم sign in نشد!!!!!!! ![]() به نظرتون مشکل چیه؟؟؟ اگه ممکنه کمک کنید.ممنون
|
|
| کاربران زیر از SANAM برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#38 | |
|
مدیر بازنشسته روابط عمومی
![]() |
نقل قول:
روزتون بخير یاهو مسنجر رو از نوتیفیکیشن اریا Notification area کنار ساعت ویندوزتون ببندید و دوباره باز کنید ... مشکل شما حل میشه . برای حل کلی مشکل در پنجره اصلی یاهو مسنجر Messenger > Prefrences > General > و سپس آنچک کنید ( تیک رو بردارید ) مربوط به : Automatically start Yahoo! Messenger . و یا در منوی استارت - ران تایپ کنید : Start > Run > msconfig سپس در تب مربوط به استارت آپ , یاهو مسنجر رو آنچک و اپلای کنید Uncheck Yahoo Messenger > Apply .
|
|
| کاربران زیر از اديبان برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#39 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
با توجه به اینکه به موعد تهدید یاهو و گوگل مبنی بر خاتمه سرویس برای کاربران ایرانی هم نزدیک شدیم!!!، قطع سرویس گاه گاه یاهو برای ایران رو هم از قلم نندازین، هر چند که معمولا این تهدیدها فقط نتیجه ش قطع موقتی هست!!!
البته مخابرات ماشاالله همیشه پیش دستی می کنه که دیگه مهلت به یاهو نمی رسه
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
![]() |
سلام عزیزم
اول میری تمام کوکی ها و فایلهای ذخیره شده از اینترنت رو که داخل کامپیوترت به طو راتفاقی خود سیستم ذخیره می کنه رو پاک میکنی از طریقControl Panel--->internet Options--->connections--->setting بعد هم اگه از فیلتر شکن u91یا بیشتر استفاده می کنی باید اونو غیر فعال کنی سوم اینکه مسنجرت رو پاک میکنی یا با یه ورژن بالاتر وصل می شی یا همون ور ژن رو دوباره بدون پاک کردن قبلی نصب می کنی مطمئن باش که درست میشه |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|