| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| نرم افزار در این بخش کلیه خدمات نرم افزاری (درخواست ، معرفی ، دانلود ،کرک ، آنتی ویروس و ارائه ی سریال نرم افزار ها) و همچنین آموزش و بررسی نرم افزارهای مختلف ( زبانهای برنامه نویسی و ... ) در سطح دانشگاهی انجام میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-06
شهر سکونت: Sous la protection de Dieu
رشته تحصیلی: Physique
7,980 تشکر در 2,617 ارسال
دریافت کتاب: 11
اهداء کتاب: 0
![]()
|
مسنجر رو دوباره هم نصب کردم ، بازم مشکل دارم .
این چرا همچینه ؟! بازم خطا می ده ! فعلا که از meebo.com وارد میشم . |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Narcisse برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#22 |
|
كاربر فعال تالار مذهبي
![]() |
سلام
اینطوری که مشخص شد دیگر کاملا مشکل از برنامه یاهو مسنجرتون یا از جایی که adsl "رفتید است به نظر من برنامه trillan رو نصب کن ببین میتونی باهاش وارد بشی یا نه راستی این دفعه در منوی مسنجر و perference در قسمت کانکشن firewal with not proxi رو تیک بزن و قتی پیغام میداد شما دوباره سعی کن و ادامه بده ببین چی میشه |
|
|
|
|
|
#23 | |||||||||
![]()
|
نقل قول:
تیک داره
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#24 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نارسیس عزیز
همانطور که حمید جان گفتند باید کامل برنامه مسنجر رو حذف کنی بعد از نو نصب کنی. وقتی از قسمت add remove programs برنامه یاهو رو حذف کردی فولدر یاهو رو هم از توی program files پاک کن و بعد از یک ریستارت از نو نصب کن. اگه مشکلت حل نشد از تنظیمات اینترنته که من نمیدونم چجوری تنظیم کردی که حمیدجان بیشتر در جریان هستند. |
|
|
|
| 4 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#25 |
|
مدیر بازنشسته بخش كامپيوتر
![]() |
پاسخ: مشکل در لوگین کردن در مسجنر
سلام ببینین بالای مسینجرتون کنار help نوشته messenger وقتی روش کلیک کنید یه صفحه باز میشه باید گزینه اول رو بزنید یعنی کانکشن پروفرنس تو این قسمت تو تب کانکشن باید گزینه اول تیک خورده باشه یعنی .no proxiesاگر تیکش خورده باید کارت اینترنت رو عوض کنید .
من فکر میکنم کارت شما اعتبار سیستم چتش تموم شده باشه و فقط سایت رو ساپورت کنه .
|
| 4 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#26 | ||||||||
![]()
|
گزینه no proxiesتیک داره . حالا باز دوباره نصب می کنم ببینم چی میشه .
ممنون از کمک هاتون. و ممنون از مدیر بخش که نام تاپیک رو اصلاح کردن . |
||||||||
|
|
|
| 5 کاربر از Narcisse برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#27 |
|
كاربر فعال تالار ادبيات
![]() |
من يه جايي خونده بودم كه برنامه ها رو اگه به طور نادرست نصب يا عزل كني ممكنه رجيستر برنامه اشكال داشته باشه !
البته اين در حد نظريه هستش ! هنوز به اثبات نرسوندم. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نقل قول:
وقتی برنامه ای رو عزل میکنیم آن برنامه توسط یک uninstaller عزل میشه که ممکنه آن عزل کننده کاملا برنامه موردنظر را از روی سیستم حذف نکند. چون اگر چه فایلهای اجرایی و مرتبط با آن برنامه جذف شده اند اما هنوز کلیدهای آن برنامه در Registry ویندوز باقی مانده باشند. خب برای حذف کامل یک برنامه از روی سیستم 3 تا روش هست : 1-start menu > run بعد تایپ دستور regedit و سپس زدن کلید f3 و نوشتن نام کامل برنامه حذف شونده و زدن enter . خب این جا کلیدهای ثبت شده در محضرخانه ویندوز یا همون رجیستری یکی یکی پیدا میشوند که با del میشه اونا رو پاک کرد. برای حذف کلید بعدی باز مجدد f3 را میزنید تا مورد بعدی بیاید و با del حذف کنید. البته دقت کنید این مورد نیاز به کمی تخصص و دقت داره و قبل از این کار هم حتما از رجیستری backup گرفته باشید. 2-my computer > tools > folder options > view > show hidden files and folders بعد هم ok خب حالا بیایید این مسیر ها و فایلها و فولدرهای برنامه مورد حذف را پاک کنید : ( در اینجا بطور مثال برنامه ESET ) C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\ESET اینجا بجای xxx نام کاربری شما در کامپیپوتر میباشد. C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\ESET C:\Program Files\ESET گاهی مواقع هم : C:\Program Files\Common Files 3-استفاده از برنامه های Unistaller مخصوص مثل Unistaller 2008 که خودشون بطور کامل یک برنامه رو پاک میکنند. |
|
|
|
|
|
|
#29 | ||||||||
|
كارشناس تالار نرم افزار
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-08
1,735 تشکر در 414 ارسال
دریافت کتاب: 0