| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| نرم افزار در این بخش کلیه خدمات نرم افزاری (درخواست ، معرفی ، دانلود ،کرک ، آنتی ویروس و ارائه ی سریال نرم افزار ها) و همچنین آموزش و بررسی نرم افزارهای مختلف ( زبانهای برنامه نویسی و ... ) در سطح دانشگاهی انجام میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-06
شهر سکونت: Sous la protection de Dieu
رشته تحصیلی: Physique
7,979 تشکر در 2,617 ارسال
دریافت کتاب: 11
اهداء کتاب: 0
![]()
|
من با ای دی اس ال میام .یکی مال تو روزه و یکی شبها که اصلا از شب ها استفاده نمی کنم .
پراکسیم رو چک کردم . تیک نداره . |
||||||||
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر بازنشسته تالار معماري
![]() |
خب حالا تا مسنجرت درست نده از این سایها وارد شو:
(در این مواقع باید مشکل رو دور بزنی! چشمک) www.meebo.com از ebuddy هم می تونی استفاده کنی.
|
| کاربران زیر از Pari برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 |
|
مدیر بازنشسته بخش كامپيوتر
![]() |
پاسخ: کسی می تونه به من کمک کنه؟
سلام نارسیس جان :
مشکل شما تو permision مسنجرتونه و چون زیاد استفاده کردین یه سریاز فایلهاش خراب شده تنها راه شما اینه که مسنجرتون رو unestsl کنید ویه بار دیگه اون رو نصب کنید و درست میشه .
|
| 4 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 |
|
كاربر فعال تالار ادبيات
![]() |
سلام .
من قصدي ندارم ها! يه هويي unistall بكن و يه هويي ميبيني كار كرد ! ببين اگه تو ياهو sing in بشي ميتونيراحت تر وارد مسنجر بشي چون سرور مسنجر سايت ياهو هستش راستي اگه زياد پسوورد را دستكاري كني ممكنه به مدت 24 ساعتي id شما به حالت تعليق در بياد . يا حق . يا علي . :!: |
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() |
البته مال من یه بار خراب شد(از اون 3200 بار ! چون معمولا خرابه)
یه بار دیگه مسنجر رو رو همون قبلی نصب کردم درست شد. یه دفعخ دیگه هم مجبور شدم یه مسنجر قدیمی تر رو اول نصب کنم و بعد جدیده رو روش!!! (البته اینها اصلا جنبه علمی نداره ولی واسه من درست میشه) [QUOTE]ببين اگه تو ياهو sing in بشي ميتونيراحت تر وارد مسنجر بشي چون سرور مسنجر سايت ياهو هستش راستي اگه زياد پسوورد را دستكاري كني ممكنه به مدت 24 ساعتي id شما به حالت تعليق در بياد .[/ QUOTE] نارسیسی جان گفتند که فقط با مسنجر مشکل دارن! و اگر قرار باشه ای دی شون به حالت تعلیق دراد وارد میل هم نمیتونن بشن دیگه!
|
| 4 کاربر از Pari برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#16 |
|
كاربر فعال تالار مذهبي
![]() |
سلام
اگر شما وارد ایمیلتون میشید پس مشکلی ندارید و ایدیتون از دستتون نرفته حتما از مسنجرتون هست مشکلتون از یه مسنججر دیگه استفاده کنید و در همون پروکسی هم اون 2ومی را تیک بزنید شاید درست بشه یا علی |
|
|
|
|
|
#17 |
|
![]() |
باز من اومدم یه چیز دیگه بگم. :دی
امکان داره به خاطر نصب آنتی ویروس یا ... باشه!(طبق معمول خودم باهاش مواجه شدم) چیزی نصب نکردی؟
|
| کاربران زیر از Pari برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | ||||||||
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-06
شهر سکونت: Sous la protection de Dieu
رشته تحصیلی: Physique
7,979 تشکر در 2,617 ارسال
دریافت کتاب: 11
![]()
|
آنتی ویروس من همیشه هست . قبلا مشکل نداشتم .
|
||||||||
|
|
|
|
|
#19 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 2007-04-23
شهر سکونت: WorldWideWeb
رشته تحصیلی: software
3,270 تشکر در 1,203 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
بزار دوسه ساعت دیگه لوگین کن ببین میتونی وارد شی
فعلا از meebo.com وارد شد اگه از اونجا بتونی واردشی یعنی مشکلی نداری اما گاهی مییبو اذیت میکنه موقع لوگین که از سایت خودشه
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از M0bina برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
اگه مدل اینباکس یاهو را به مد جدید تغییر بدی میتونی از بالا کنار آیدی گزینه چت رو بزنی و چت کنی.
برای تغییر مد هم سمت راست یک جایی هست نوشته option اونو که بزنی بعد میزنی mail options بعد روی نوشته بنفش رنگ The new Yahoo! Mail has arrived! Try it now! کلیک میکنی تا به مد جدید سوییچ کنی.(روی try it now کلیک کن)بعد از کنار آیدیت میزنی available |
|
|
|
| 2 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|