| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| نرم افزار در این بخش کلیه خدمات نرم افزاری (درخواست ، معرفی ، دانلود ،کرک ، آنتی ویروس و ارائه ی سریال نرم افزار ها) و همچنین آموزش و بررسی نرم افزارهای مختلف ( زبانهای برنامه نویسی و ... ) در سطح دانشگاهی انجام میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,179 تشکر در 4,768 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام
یه موضوعی رو بگم تا برسیم به بقیه! من یه مدت پیش یه مشکلی برای سیستمم پیش اومد که ربط مستقیمی داشت به سایت دانشجو و اون موقع فکر میکردم و میکردیم! که سیستم من ویروس داره و البته من یه Nod32 داشتم که واقعا ازشم راضی بودم ولی خوب گفتیم شاید این انتی ضعیف باشه و برای همین کاسپر نصب کردم و اپدیتشم نمودم. باید بگم روزانه کم کم! 4 بار با کاسپر زیر روی سیستمم میکردم و خب هیچی پیدا نمیشد تا اینکه فهمیدیم مشکل از چیز دیگه ای بوده........ خلاصه میخوام اینو بگم که من تا یه دو هفته پیش انتی ویروس کاسپر رو داشتم و خوب هیچی پیدا نکرده بود و فکر کنم با حساب امروز شده باشه 2 هفته که حذفش کردم! رک و راست بگم من (nod32 ) رو به هزار تای دیگه ترجیح میدم! اما خوب وقت نکردم برم اونو بخرم و.........تا اینکه این مشکل پیش اومد.خودمم قبلا شنیده بودم وقتی فولدر اپشن بره یعنی یا ویورس گرفته یا حذف شده! اما خوب من مطمئن بودم ویروس نگرفته و خودمم حذفش نکردم!!!! به هر حال...وقتی دیدم شما هم اینجور گفتین رفتم از نو کاسپر رو نصب کردم و اپدیت. اما بازم هیچی نشون نمیده.یعنی انگار نه انگار که ویروسی رو سیستم هست. نظرتون چیه؟ میگین چیکار کنم؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,460 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
نقل قول:
اما شما ، این آنتی ویروس شما نسخه رسمی و ثبت شده هست ؟ اگر ثبت شده باشه میشه روش حساب کرد هم کاسپرسکای هم ناد 32 هر دو قدرتمند هستند و توانایی پاک کردن سیستم شما رو دارند ( بقیه دوستام با کاسپرسکای سیستمشون رو پاک کردند ! ) ولی آنتی ویروس شما اگر قدیمی یا نسخه ثبت نشده است ، حتما نسبت به خرید یک آنتی ویروس درست و حسابی با لایسنس معتبر اقدام کنید ، ویروس شوخی بردار نیست ... |
|||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 |
|
مدیر بازنشسته بخش كامپيوتر
![]() |
دوست عزیز من خدمت شما عرض کردم من حتی nod-32 هم برا دانلود تو قسمت آنتی ویروس ها گذاشتم میتونید از اینجا هم دانلود کنید و به راحتی هم آبدیتش کنید .
http://www.brothersoft.com/nod32-ant...oad-73587.html
|
| 2 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | ||||||||
|
![]()
|
ممنون حمیدرضا جان
اما مشکل اینجاست هیچی پیدا نمیکنه رو سیستم! نمیدونم چی بگم.......اخه وقتی چیزی نشون نمیده چیکار کنم؟ راستی من دیال اپ هست خط نتم. میشه با این سرعت دانلود کرد؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#15 | |
|
مدیر بازنشسته بخش كامپيوتر
![]() |
نقل قول:
من خودم با دیال آپ دانلود کردم ولی اگر شما نتونستین portablesho که حجمی نداره دانلود کنید این آنتی بسیار قوی هست و فقط مخصوص همین موردی هست که شما میگین هر جا که از دست این ویروسها عاجز میشن به این نوع از آنتی ویروس رو می آورند یعنی nod – 32 شما مطمئن باش با همین کارت را می افته اگه نشد آقا چرا خودت رو اذیت میکنی یه ویندوز نصب کن خیالت رو راحت کن .
|
|
| کاربران زیر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#16 | ||||||||
|
![]()
|
سلام
دوستان اگر یادتون باشه من یه مشکل واسه فولدر اپشنم پیش اومد و خوب اومدم گفتم و گفته شد به احتمال قوی ویروس گرفته........و خوب متاسفانه یکی از دوستان یه فلش پلیر بدفرم! الوده رو به کیس من وصل کرده و من نمیدونستم.........خلاصه ویروس رو گرفته. به هر حال فولدر اپشن من پرید و..........منم کاسپر نصب کردم و کاسپر در یک اقدام عجیب!! که ازش بعید بود! توانست یه تعداد ویروس رو کشف کنه و از بین ببره و.......اما یه تعداد از فایلها hide شده اند و دسترسی بهشون نمیشه داشت مگه فولدر اپشن برگرده(اگر راه دیگه ای واسه بالا اوردن فایهای مخفی هست بگین.......) به هر حال فقط همون فایلها موندند (در قسمتsystem32)اما یه نکته جالب. من دو سه روز پیش متوجه شدم یه ایکونی توی programs files من بوجود امده : ![]() این تصویرش هست.همونی که نوشته ایکس پی کد. خب من یادمه همچین چیزی نه نصب کردم! نه گذاشتم تو درایوم بمونه! تا دیدمش حذفش کردم اما با کمال تعجب دیدم که برگشته!!! به نظرم منشا اصلی ویروس اینه........به نظرتون چطوری حذفش کنم؟ حتی کاسپر هم توش هیچی پیدا نمیکنه! یه نکته دیگه هم اینکه رستور سیستم هم از کار افتاده! یعنی انداخته!! به هر حال به نظرتون راه در رو چیه؟ من که احتمال قوی میدم این ایکس پی کد هست که مشکل درست کرده.......و باید از بین بره. اما وقتی کاسپر عکس العمل نشون نمیده...........ایا باید انتی رو عوض کنم یا نه؟ اگر میشه کمکی بنمایید. |
||||||||
|
|
|
|
|
#17 | ||||||||
|
![]()
|
ببینم کسی تو این سایت نبود بدونه این چیه؟
ایول!! خداییش کف کردم! دستتون درست! یا حق |
||||||||
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
كارشناس تالار نرم افزار
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-08
1,735 تشکر در 414 ارسال
![]()
|
با سلام
به نظر من کاسپر خیلی آنتی ویروس قوی است.عوضش نکن.آپدیتاشو هر روز میگیری؟ یه دور کامپیوترتو کلا scanکن.منم یه مدت کامپیوترم ویروس گرفته بود و همینطور که شما میگید یا فایلها هاید میشدن یا خود به خود پاک میشدن و از بین میرفتن ولی وقتی کاسپر اس کای رو نصب کردم درست شد. |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از sonya برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 2007-04-23
شهر سکونت: WorldWideWeb
رشته تحصیلی: software
3,268 تشکر در 1,202 ارسال
![]()
|
براي پاك كردن مي خواي از طريق cmd عمل كن ببين پاك ميشه cmd رو باز كن بنويس del D :\progrmafile\postcode مثلاً من فرض كردم پست كد توي درايو دي هست يعني بعد از delمسيرتو بنويس و اگه مي خواي فايل مخفي اي رو حذف كني بنويس del/A:h D :\programfile\postcode و براي ديدن فايلهاي مخفي ت در مسير خاصي از دستور dir استفاده كن مثلاًميخواي تمام فايلها و پوشه هاي درايو جي ات رو ببيني: dir G:\ اگه مي خواي فقط پوشه ها رو ببيني (مخفي و غير مخفي) اينجا مثلا درايو جي Dir G:\ /A: D اگه ميخواي توي يك مسيرخاصي فقط فايلهاي مخفي رو ببيني Dir G:\ /A:h (فقط فايلهاي مخفي) Dir G:\ /A:D /A:h (فقط پوشه هاي مخفي) تو اين چند مثال منظورم از G:\ مسيرموردنظرت بود و اينكه از پوشه ي system32 ت هيچي پاك نكن چون اونجا فايلهاش مهمه يك وقت چيزي رو اشتباه پاك كني به مشكل برمي خوري براي تغيير برداشتن صفت hidden از روي فايل موردنظرت اينجوري عمل كن Attrib –H D:\programfile\postcode اينجا مثلا ميخواي پست كد رو از حالت مخفي بيرون بياري (مثلاً) البته بعضي از فايلهاي مهم رو شما نمي توني از حالت مخفي در بياري يني سيستم به شما اجازه نميده . موفق باشي.
آخرین ویرایش توسط M0bina در تاریخ Apr-06-2008 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از M0bina برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 2007-04-23