| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| نرم افزار در این بخش کلیه خدمات نرم افزاری (درخواست ، معرفی ، دانلود ،کرک ، آنتی ویروس و ارائه ی سریال نرم افزار ها) و همچنین آموزش و بررسی نرم افزارهای مختلف ( زبانهای برنامه نویسی و ... ) در سطح دانشگاهی انجام میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#331 |
|
مدير سابق تالار نرم افزار
![]() |
اينم يه لينك دانلود Visio: http://downloads.phpnuke.org/en/down...OFESSIONAL.htm
اميدوارم بدرد بخوره.
|
| 4 کاربر از s.k711 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#332 | ||||||||
|
مدیریت صفحه اصلی
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
رشته تحصیلی: نرم افزار
1,264 تشکر در 413 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
درسته....ممنون
ولی من باید روی رشنال مانور بدم
|
|
|
|
|
#333 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-07-28
شهر سکونت: ارومیه
رشته تحصیلی: مکانیک در طراحی جامدات
11 تشکر در 6 ارسال
![]()
|
با سلام
در مورد نسخه ی نرم افزار سایت سازنده نوشته بود که نسخه ی Enterprise یکی از جامعترین نرم افزارهای سری Rational هست و همچنین سایت های دانلود نیز این نسخه رو از همه بیشتر برای اشتراک گذاشتن ولی به دلیل اینکه نسخه ها مربوط به 2003 و 2006 هستند لینکهایی دانلود مرده تشریف دارن. راه حل موجود استفاده از تورنت هست که من خودم شخصا راضی هستم تا حالا. این تورنت همون نسخه ای هست که بیشتر سایتهای دانلود گذاشته بودن و ویراش 7 سال 2006 با حجم 592 مگابایت. [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] من خودم امتحان کردم سرعتش رو که با 128 در حد خیلی خوب میزد. عکس 6 دقیقه ی اول(محور عمودی تا 13 کیلوبایت بر ثانیه رفته بالا ![]()
آخرین ویرایش توسط Hossein1989 در تاریخ Dec-14-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#334 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-21
رشته تحصیلی: مهندسی کشاورزی
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
باعرض سلام وخسته نباشید می خواستم خواهش کنم نرم افزار excel donix compiler را که جهت تبدیل فایل اکسل به یک فایل اجرایی است را برای دانلود تو سایت بذارید.
باتشکر |
||||||||
|
|
|
|
|
#335 |
|
![]() |
سلام ، ضمن خوش آمدگويي؛
اين يك لينك: سرور يك و بقيه: منابع: http://www.download3000.com/download...reg-12714.html http://www.download3k.com/Install-Do...-Compiler.html
|
| کاربران زیر از s.k711 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#336 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-11-22
رشته تحصیلی: حقوق
11 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
سلام
من یک انتی ویروس قوی و عالی برای win7میخوام که راحت بشه اپدیتش کرد و اذیتم نکنه. اگر انتی ویروس با این شرایط داری بد جوری بهش احتیاج دارم. با تشکر فراوان ![]()
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از abutaleb برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#337 | |
|
![]() |
سلام ، به انجمن علمي دانشجويان ايران خوش آمديد.
نقل قول:
http://www.daneshju.ir/forum/f462/t33211.html http://www.daneshju.ir/forum/f462/t19690.html
|
|
| کاربران زیر از s.k711 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#338 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-12-13
رشته تحصیلی: کامپیوتر
5 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
سلام بچه ها
کسی هست که بتونه زبان برنامه نویسی c رو به من بده |
||||||||
|
|
|
|
|
#339 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-01-26
رشته تحصیلی: political science
0 تشکر در 0 ارسال
![]()
|
سلام
چند وقت پيش يه تبليغ يه سي دي رو ديدم كه گفتار رو به نوشتار تبديل مي كرد. يعني براي كامپيوتر بخوني اون تايپ كنه!!! الان من براي تايپ پايان نامم با توجه به وقتم كه خيلي كمه به اون سي دي نياز دارم و خوب پيداش كردم اما مي خواستم ببينم قابل استفاده هست؟آيا مشكل منو حل ميكنه اسمش اينه نرم افزار تبديل گفتار به نوشتار speech recognition software ممنون از لطفتون |
||||||||
|
|
|
|
|
#340 | |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول:
اون نرم افزاری که تبلیغاتش رو شما مشاهده کردین، اسم اصلی ش «دراگون» هست، اون نرم افزار در واقع یه پردازگر صوتی هست که صدای شما رو به کاراکتر تبدیل می کنه اما انگلیسی!!!!!!! یعنی کاربرد اصلی اون برای زبان انگلیسی هست حالا دوستان هنرمند ایرانی لطف فرمودن این رو با یه نرم افزار دیگه که کارش تبدیل فینگلیش به فارسی هست مرتبط کردن و از این طریق این نرم افزار رو به اسم «تبدیل گفتار به نوشتار فارسی» به فروش می رسونن من این نرم افزار رو دارم، درسته تا یه حدودی یه چیزایی رو تایپ می کنه ولی واسه تایپ یه مطلب خیلی خیلی اشتباه داره، خیلی کند هست و کلا اینقدر دردسر داره که شما رو پشیمون می کنه (بیشتر شبیه یه سرگرمی می مونه!!!) فعلا سریع ترین، مطمئن ترین و به صرفه ترین راه، تایپ بوسیله ی کیبورد هست... (واسه فارسی)
گفتمش چرا ماه پیشانو نامهربونی؟! ![]() گفت می خوام بسوزونمت تا قدرم بدونی ![]() گفتمش برات خونه می سازم از خشت و گل ![]() گفت اگه دوستم داری جا بده تو خونه دل ![]() گفتمش دروغ می گی ماه پیشانو تو مستی ![]() گفت که باور کن با تو می مونم تا تو هستی آخرین ویرایش توسط soheilspeedart در تاریخ Jan-26-2010 انجام شده است |
|
|
|
|
| کاربران زیر از soheilspeedart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|