| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مکانیک کلیه بخش های مربوط به مکانیک بررسی میشود این بخش از سایت شامل یک بخش با عنوان کلی مکانیک است که به بررسی موضوعات عمومی و تعاریف و ... مربوط به این شاخه میباشد و عناوین تخصصی تر در زیر مجموعه ها بررسی میشود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#71 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-06-30
رشته تحصیلی: برق
2 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام
خواهش میکنم راهنماییم کنید من برای دستگاه های تولید پوشاک امکاناتی رو رو تو ذهنم طراحی کردم و زمانی که به صورت 3d اون امکانات رو روی دستگاه تجسم میکنم مطمئنم که کار میکنه البته تا به حال یکی دو نمونه که ساختم بیشتر شبیه کاردستی بچه های کلاس اول ابتدایی بوده ولی همون طرح ها هم به صورت ناقص ولی امیدوار کننده نتیجه بخش بوده ولی از اونجایی که رشتم مکانیک نیست نمیدونم چه طور و از کجا برای اجرا و ساخت ایده هام به صورت قابل قبول و مستحکم و کارا و زیبا باید شروع کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید |
||||||||
|
|
|
|
|
#72 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
دفعه قبل هم عرض کردم
تا توضیح ندید که چه ایده ای دارید چی باید بگیم آخه؟ |
|
|
|
|
|
#73 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-05-24
شهر سکونت: iran
رشته تحصیلی: ریاضی کاربردی
56 تشکر در 23 ارسال
دریافت کتاب: 27
اهداء کتاب: 4
![]()
|
سلام وقتتون بخیر
من دانشجوی ریاضی کاربردی هستم . موضوع سمینارم در مورد ارتعاش تیرهای هم طیف هست . یه راهنمایی از دانشجویان مکانیک : لطف کنین متن زیر که چکیده مقاله هست رو مطالعه کنین و بگین که این مقاله می خواد چیکار کنه !!!!!! ممنون It has long been known that two scaling factors and three spectra, corresponding to three different end conditions, are required to determine the masses, lengths and stiffnesses in a discrete model of a beam in flexural vibration. What had not been known was how to find a family of beams that all have the same spectrum under one set of end conditions, say those corresponding to a cantilever. This paper presents two procedures for finding families of such isospectral beams. The first uses shifted QR factorization and yields a four-parameter family. The second uses Toda flow to find another, more restricted family __________________ |
||||||||
|
|
|
|
|
#74 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-05-24
شهر سکونت: iran
رشته تحصیلی: ریاضی کاربردی
56 تشکر در 23 ارسال
دریافت کتاب: 27
اهداء کتاب: 4
![]()
|
هیچ راهنمایی کننده ای نیییییییییییییییییییییییی ست ؟؟؟
|
||||||||
|
|
|
|
|
#75 |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
درود...
من این پستتون را در مورد فلایویل پیدا نکردم! و مطلب دیگه اینکه در مورد میل لنگ مقاله ای اگر دارید برام لینکشو ارسال کنید. با تشکر.
همه ی ما به نفرت نیاز داریم تا عشق را بشناسیم.نفرت فقط هنگامی قدرت پیدا می كند كه سركوب یا نفی شود،اما اگر نور آگاهي به آن بتابد به انگيزه اي تبديل مي شود تا فرد با آن،حقيقت دروني خود را يابد. در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید .هر کس به طریقی دل ما می شکند..... .....میروم از رفتنم دلشاد باش..... لطفا از زدن هر گونه مطالب تکراری جدا خودداری فرمایید تالار كشاورزی بهترین مرجع مطالب برای دانشجویان عزیز
|
|
|
|
| کاربران زیر از CASSIATORA برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#76 |
|
مدير بخش كشاورزي
![]() |
مهندسین احیانا نمی خواهید راهنمایی کنید؟؟؟
همه ی ما به نفرت نیاز داریم تا عشق را بشناسیم.نفرت فقط هنگامی قدرت پیدا می كند كه سركوب یا نفی شود،اما اگر نور آگاهي به آن بتابد به انگيزه اي تبديل مي شود تا فرد با آن،حقيقت دروني خود را يابد. در صورت مشاهده هرگونه پست توهین آمیز و خلاف قوانین سایت با کلیک روی این آیکن موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید .هر کس به طریقی دل ما می شکند..... .....میروم از رفتنم دلشاد باش..... لطفا از زدن هر گونه مطالب تکراری جدا خودداری فرمایید تالار كشاورزی بهترین مرجع مطالب برای دانشجویان عزیز
|
|
|
|
| کاربران زیر از CASSIATORA برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#77 | |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
نقل قول:
این لینک مطلب قدیمی در سایت + مطلبی که الان اضافه کردم و فکر کنم دومین سایت تو سرچ گوگل بود!!
|
|
|
| کاربران زیر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| lbm, pro/nc, پنوماتیک،متور هوای فشرده |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|