| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| برق مقالات و مباحثی مربوط به شاخه های برق همچون : نیروگاههای برق ، برق صنعتی ، برق قدرت، تحلیل مدارهای الکتریکی ، ماشین های الکتریکی DC و AC ، پست های برق ، ایمنی در برق و تمامی مباحث مربوط به گرایش های برق |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
708 تشکر در 281 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
موضوع: تعميرات و نگهداري در شركتهاي توزيع
:!: :!: :!:
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Narges66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 | ||||||||
|
708 تشکر در 281 ارسال
![]()
|
موضوع: بهسازي تجهيزات الكتريكي نيروگاهي
:!: :!: :!:
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Narges66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 | ||||||||
|
708 تشکر در 281 ارسال
![]()
|
مقاله ای به زبان انگلیسی درباره ی :
electrical drivers for pipeline coompressors لینک دانلود: کد:
http://netload.in/datei1ct5jn4nII/Electrical drives for pipeline coompressors.zip.htm
||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-10-23
رشته تحصیلی: برق
0 تشکر در 0 ارسال
دریافت کتاب: 3
![]()
|
دوستان سلام.... 2 تا (تحقیق) میخواستم....
1-برای درس ماشین مخصوص در باره ی موضوعات(ماشین های تکفاز-موتور های بدون جاروبک یا .....) 2-.برای درس رله و حفاظت رشته برق صنعتي درباره موضوعات(حفاظت ترانسفورماتور ها يا نقش برق گير در حفاظت يا حفاظت ديستانس يا تشخيص خطا يا يا حفاظت ژنراتور يا حفاضت اضافه جريان و اتصال زمين يا حفاظت باسبارها يا بررسي عوامل اصلي در قطع و وصل جريان يا ارتينگیا یا ...) ممنون میشم... word باشه(PDF هم مشكل نداره) ....بازم ممنون |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|