| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| برق مقالات و مباحثی مربوط به شاخه های برق همچون : نیروگاههای برق ، برق صنعتی ، برق قدرت، تحلیل مدارهای الکتریکی ، ماشین های الکتریکی DC و AC ، پست های برق ، ایمنی در برق و تمامی مباحث مربوط به گرایش های برق |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
کاربر انجـــــمن
![]() |
چه وضعیه چرا پستهای من پاک میشه!
من کلی پست داده بودم اما الان هیچی شون نیست! حدود 100 تا از پستهای من پاک شده! کی پست ها رو پاک کرده ! تا الان من دو بار پسته ای قدیم رو زدم اما هر دفعه پاک میشه! مشکل کجاست!؟؟؟ من تا رفع شدن مشکل پستی نمیدهم! چون هرچی زحمت میکشم ! بیهوده س ! لطفا سریع تر رسیدگی کنید! با تشکر
|
|
| 4 کاربر از Mo(-)3en برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#12 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-01-17
3 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
با سلام
من دنبال نرم افزار محاسبات ارت میگردم.لطفا راهنمایی كنین |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از ADP12 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
پیگری میکنم .. مطمئنا کسی پستهای شما رو پاک نکرده .. مشکل باید از جای دیگه باشه سریعا بررسی خواهد شد ..
|
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از sk. shin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | |
|
مدير ارزيابي
![]() |
نقل قول:
محسن جان فكر كنم مشكل بر ميگرده به اون برگردوندن بك آپي كه به ناچار موقع هك شدن سايت انجام داديم . حدود يه هفته تمام مطالب دوستان به صورت كامل پاك شد . همچنين تمامي تغييراتي كه براي مديران انجام شده بود . بعضي دوستان مثل آرش بيش از چند صد پستشون از بين رفت . جهت اطلاع شما و بقيه دوستان بگيم كه هيچ مديري در كار مديران بخش اونقدر دخالت نميكنه كه بياد و مثلا پستهاي يه قسمت رو به صورت فلهاي و بدون دليل پاك كنه . كوچكترين دليل منطقي براي اين منظور وجود نداره . يعني تمام تلاش مديران ارشد براي رشد قسمتهاي فني و تخصصي سايت هست . و اينكه يه مدير بايد پستها رو بدون اطلاع پاك كنه اصلا دليل منطقي نداره و مطمئن باشين چنين اقدامي هم صورت نگرفته . الان تمامي همكاران به قسمت پستهاي پاك شده دسترسي دارن . ( اگه كسي دسترسي نداره اعلام كنه ) تمام پستهاي پاك شده به اون قسمت ميرن . يا اينكه به صورت حذف موقت ميتونه باشه اونم در محل خودش نشون داده ميشه . بنابراين شما ميتونين هر پستي از شما پاك شده رو اونجا مشاهده كنين . بالافاصله بعد از پيدا كردن پست اعلام كنين تا از روي مشخصاتي كه موقع تغييرات ( نظير ويرايش پست ، جابجايي ، حذف و ... ) در خود پست ثبت ميشه بهتون اعلام كنيم كه پست پاك شده توسط چه كسي پاك شده و بنده خودم شديدتر از شما منتظر پاسخ اين شخص خواهم بود . در صورت عدم پاسخگويي هم مطمئن باشين تا روشن نشدن قضيه تو سايت نميام . فقط كافيه يكي دو مورد از اين پستها رو پيدا كنين تا بنده از روي مشخصات بررسي كنم . اما يقين دارم كه اين بحث پاك شدن پستها فقط و فقط به زماني مربوط ميشه كه كار برگردوندن بك آپ سيستم انجام شده . چون خيلي از پستهاي دوستان پاك شدن . با تشكر از تك تك دوستان ارادتمند همه دوستان ابوالفضل |
|
|
|
|
| 7 کاربر از ابوالفضل برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#15 |
|
مسئول فني سايت
![]() |
سلام محسن جان ...
ابولفضل توضیحات لازم داد . مطمئن باش کسی اینجا بدون دلیل پستی و پاک نمیکنه مخصوصا از تو بخش فنی ... تنها دلیل پاک شدن پستها همون برگردوندن آپ سایت هست که متاسفانه به دلیل هک شدن سایت مجبور شدیم انجام بدیم . البته با اقدامات امنیتی که انجام دادیم انشاالله دیگه از این اتفاقها پیش نمیاد . بنده هم به نمایندگی از تیم مدیریتی سایت از شما بابت پاک شدن پستهاتون معذرت می خوام ... منتظر ادامه فعالیت های خوبت هستیم ... با تشکر بهنام
یادش بخیر یه روزی چه زحمتی واسه این رنکها کشیده بودم و حالا یه عده دیگه به نام خودشون ثبت کردن... [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]و [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]رو ببینین بد نیست. یک دو یا سه هفته مرخصی هستم ![]() الکی خوشحال نشین ، زود برمیگردم
|
|
|
|
| 3 کاربر از B E H N A M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#16 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
ممنون از دوستان به خاطر پیگیری مسئله ... امیدوارم محسن جان قانع شده باشین .. همه اینجا متوجه هستیم که پستهای بخشهای فنی نیاز به دقت و تلاش زیادی داره و مطمئنا بیخودی پاک نخواهد شد .. در مورد پستهاتون اگه امکانش هست و دسترسی به بیس اطلاعات دارید یه بار دیگه پست کنید .. ممنون میشم
بازم تشکر میکنم |
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از sk. shin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-28
5 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
سلام خسته نباشی
من یک پروژه تقریبا از 60 صفحه بیشتر باشه درمورد یکی از نیروگاهها فرق نمیکنه چی باشه (بادی،خورشیدی،اتمی) |
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از دوستان برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#18 | |
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() |
نقل قول:
ببرسی و تمامی نکاتشان را گفته اند نگاه کنید. یک انتقاد از بخش برق مثل خانه بدون مادر شده.
|
|
| 2 کاربر از rezaee.gh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#19 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-22
رشته تحصیلی: برق
862 تشکر در 348 ارسال
![]()
|
سلام
چرا بخشی به عنوان برق-مخابرات راه اندازی نمیشه؟ متاسفانه بخش برق انگار پلمپ شده !!
نابود باد رژیم جهل و جنایت ، زنده باد آزادی رفیق روزهای خوب، رفیق خوب روزها همیشه ماندگار من، همیشه در هنوزها صدا بزن مرا شبی به غربتی که ساختی به لحظه ای که عشق را بدون من شناختی (به عزیزترین دوستم که برای همیشه از خاک کشور خارج شد...)
|
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از Sahel 87 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-28
5 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
سلام من یه گزارش کار کامل ازمایشگاه اندازه گیری مدار میخوام خیلی سریع ممنون متشکر
|
||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از دوستان برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|