| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| برق مقالات و مباحثی مربوط به شاخه های برق همچون : نیروگاههای برق ، برق صنعتی ، برق قدرت، تحلیل مدارهای الکتریکی ، ماشین های الکتریکی DC و AC ، پست های برق ، ایمنی در برق و تمامی مباحث مربوط به گرایش های برق |
| مشاهده نتایج نظرسنجی: کدام رشته مهندسی برق؟ | |||
| الکترونیک |
|
17 | 24.29% |
| قدرت |
|
30 | 42.86% |
| کنترل و ابزار دقیق |
|
17 | 24.29% |
| مخابرات |
|
14 | 20.00% |
| شبکه های انتقال توزیع |
|
4 | 5.71% |
| نظرسنجی چندگزینه ای رای دهندگان: 70. نمی توانید مجددا رای دهید | |||
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 | |
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() |
نقل قول:
دوست عزی ورودتان را به سایت دانشجو تبریک می گویم امیدوارم از تجربیات خوبتان ما را هم اگاه کنید
|
|
| کاربران زیر از rezaee.gh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#13 |
|
مدير بازنشته تالار تريبون آزاد
![]() |
سلام دوستان
گرایش من الکترونیک هست ولی بدون هیچ تعصبی معتقدم بهترین گرایش برق از هرجهت همین گرایش چون به قول یه استادبزرگ الکترونیک مدام درحال پیشرفت و تغییر وبازارکار شدیدابه این 2عامل وابسته هست. |
|
|
|
| کاربران زیر از Saeedeh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#14 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 1970-01-01
شهر سکونت: کرج
رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
5,807 تشکر در 2,008 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
به نظر من الكترونیك چون فراگیرترین شاخه ی مهندسی برقه پس می تونه پر كاربرد ترین شاخه باشه.
|
||||||||
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
سلام به همه دوستان خوش امد ميگم منتظريم همه دوستان بيان و خودشونو معرفي كنند
اول بخش برق و الكتررونيك يه كانون علمي داره كه دوستان در صورتي كه تمايل داشته باشند اونجا ثبت نام كنند كافيه فقط پست معرفي بدند اين به اين معني اعلام امادگي فعاليت در كانون هستش يه تيم مهندسي از دوستان الكترونيك و برق تشكيل خواهد شد كه وقتي روابط عمومي ما پروژه اي رو قبول ميكنه يا قراره نظري دربارش بده پروژه به اين تيم ارجاع ميشه اين تصميم گرفته شده كه عملا از تجربيات و اطلاعات همديگه استفاده مطلوب رو داشته باشيم در ضمن اينكه تا قسمتي با بازار كار هم اشنا بشيم ممنون http://www.daneshju.ir/forum/f372/t12351-8.html (كانون علمي ) |
||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||
|
کاربر حرفـــــــــه ای
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: سنگستان
2,052 تشکر در 843 ارسال
![]()
|
در ضمن راجع بع گرايشها بايد بگم در كل رشته برق تمام گرايشهاش به نسبت رشته هاي ديگه بهتره
بدليل اينكه متاسفانه صنعت برق ما هنوز تو سنتهاي ديرين سير ميكنه هنوز برق صنعتي بازار كار خوبي داره قدرت هم تو جاهاي دولتي استخدام داره و هم ازاد ميتونيد پيماني پروژهاي انتقال رو قبول كنيد كه اتفاقا درامد خوبي هم داره حدااقل دو رو براتون تو ماه ميندازه در حدااقلش رشته مخابرات به نسبت ساير رشته هاي سنگينتره البته نه انچنان متفاوت با الكترونيك بازار كارشم روز به روز داره بيشتر ميشه كسايي كه ميتونن حرفه اي تو اين زمينه كار كنند واقعان بازار خوبي داره ولي اگه به فكر شغل دولتي هستند بگم وقت داريد تلف ميكنيد من اغلب كساني كه ميشناسم ازاد تو اين رشته كار ميكنند مثلا قرارداد مناقصه با مخابرات و ... دارند اما الكترونيك خوب واقعان زير بناي علم برقه الكترونيك رو ورداري واقعان چيزي از رشته برق نميمونه مگه همون برق صنعتي كه اونم روز به روز داره به سمت فناوري ميكرو و مدارهاي كنترل پيش ميره الكترونيك براي كسي كه ميخاد بيشتر ياد بگيره جاي كار بيشتري داره و اگه واقعان كسي مهندس بياد بيرون نه سركار پاسكار اينده ش تضمين شده است شغل دولتي هم گيرتون نياد بازم ميتونيد ازاد كار كنيد مهمترين اصل اينكه با بازار كار اشنا باشيد و فرصتها و موقعيتها رو دريابيد ممنون |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از sk. shin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#17 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
چجوری میشه در این شاخه کار کرد ؟...با توجه به این که بازار کار خوبی هم در ایران نداره. مرسی
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
708 تشکر در 281 ارسال
![]()
|
سلام
گرایش مخابرات از همه سخت تر (البته خیلی شیرینه) گرایش قدرت بازار كار بهتر بعد از آن الكترونیك درباره ی كنترل هم اطلاعاتی ندارم. :!:
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Narges66 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#20 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-04
1 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
سلام
به نظرم كنترل هم با كلاس تره هم فكری تره... یه جورایی رشته تمیزیه نمیدونم چه طوری بگم ولی رشته شیرینیه. |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از persia_10 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|